Koronarokotteiden walk in -vastaanottoa suunnitellaan Kangasalan keskusterveysasemalle

1
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Koronan takia erikoissairaanhoitoa tarvitsevien potilaiden määrä on Pirkanmaalla kuluvan viikon alkaessa ennallaan, mutta perusterveydenhuollon vuodeosastohoidon tarve on noussut.

Kangasalla valmistellaan ilman ajanvarausta toimivaa koronarokotusten walk in -vastaanottoa, yhteistoiminta-alueen hoitotyönjohtaja Jenni Aunio-Ahmavuo kertoo tiedotteessa. Walk in -vastaanotto on suunnitteilla Kangasalan keskusterveysasemalle. Muutamassa Pirkanmaan…


Tämä sisältö on vain Kangasalan Sanomien tilaajille

Jos olet tilaaja, saat sisällön käyttöösi kirjautumalla sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröi tunnuksesi tästä.

TilaaKirjaudu

1 kommentti

  1. ”Osa rokotustiedoista ei ole siirtynyt THL:n rokotusrekisteriin” Tuota ”vikaa” on näemmä yritetty korjata lopputalvesta lähtien kun olen seurannut.Epäilen että rokotteita ei vain ole saatu Kangasalle kuten muualle pirkanmaalle jossa rokotteita on yllin kyllin ja vahvisteannos välikin on siten lyhennetty 8 viikkoon.Täällä vasta on alettu rokottaan 20-29 vuotiaita kun ne on jo ajat sitten rokotettu esimerkiksi Tampereella.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.