Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

KPK lähetti Eaglesin varhaiselle kesälomalle

Eaglesin playoff-taival kakkosdivisioonan Hämeen lohkossa päättyi jo ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Mäntän KPK voitti molemmat viikonloppuna pelatut ottelut ja jatkaa välierissä.

Uutiset - 27.2.2017 kello 0.31
Jouni Valkeeniemi
KPK lähetti Eaglesin varhaiselle kesälomalle
Ei pidemmälle, näyttää KPK:n Eemeli Aalto (oik.) Jerry Markkulalle.

Lauantaina Mäntässä pelatun kamppailun isäntäjoukkue vei maalein 4-1. Sunnuntaina Pikkolassa nähtiin kahden loistavan maalivahdin esitys, jossa KPK:n Juuso Grundström oli hitusen Eagles-vahti Niklas Myllysen edellä. Ottelu päättyi jalkapallonumeroin 0-1.

Eagles kaatui tehottomuuteen, varsinkin epätarkkoihin laukauksiin. Osansa tappioihin oli puolustusta koetelleella loukkaantumissumalla. Sunnuntain pelistä olivat poissa molemmat profiilipakit, Teemu Rantanen ja Joonas Huura. Jälkimmäinen loukkaantui lauantaina Mäntässä.

Hyökkäyspään tehoja söi Teemu Kraneisin poissaolo. Hän joutui sunnuntaina huilaamaan kymppitilin täyttymisen takia.

Putoaminen jatkopeleistä oli iso pettymys Eagles-leirissä.

- Etukäteen joukkueessa oli fiilis, että me emme häviä tätä otteluparia, piste. Kyllä se nyt jokaisella jonkin aikaa ottaa tajuta, että pelit eivät enää jatku, maalivahti Niklas Myllynen kuvaili tuntojaan hävityn kamppailun jälkeen.

 

 

 

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös