Kriisiviestintää tarvitaan heti

4
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.

Kun kerros­talossa syttyy tulipalo, se koskettaa ihan kaikkia asukkaita. Myös niitä, joiden asunto ei ole tulessa. Uudehkoissa, nykyaikaisella tavalla rakennetuissa taloissa rakenteet on suunniteltu niin, että tuli voi riehua melko pitkään ennen kuin tuli leviää…


Tämä sisältö on vain Kangasalan Sanomien tilaajille

Jos olet tilaaja, saat sisällön käyttöösi kirjautumalla sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröi tunnuksesi tästä.

TilaaKirjaudu

4 kommenttia

  1. Pelastussuunnitelma päättyy kokoontumispaikalle. Viestintää ja kriisisuunnitelmaa tarvitaan tämän jälkeen, jotta käytännön asiat alkavat järjestymään nopeasti ja jotta tarvitsijat saavat kriisiapua tilanteen käsittelemiseksi. Näiden tulisi toimia niin arkena kuin viikonloppuna. Tulipalon sammuttamisen jälkeen tapahtuu yllättävän monia asioita ennen kuin asukkaat päässeet palaamaan arkeensa.

  2. Ikäviä tilanteita totta kai. Palokunta varmasti tehnyt parhaansa mutta realistisesti ajatellen en kuitenkaan usko että nykypäivänä pelastuslaitoksella on voimavaroja järjestää samalta istumalta kriisikokouksia tämän kokoluokan vahingossa.

  3. Eikä toki tarvitse järjestääkään. Pelastuslaitos hoiti hommansa mallikkaasti. Tässä olisi varmasti riittänyt taloyhtiön/isännöitsijän toimenpiteet, mutta tilanne oli hajaantunut moneen paikkaan ja sattumien summana mitään ei oikein tapahtunut aluksi.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.