Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

HYPPÄÄ MUKAAN KS100-JUHLAVUOTEEN!

Kangasalan Sanomien juhlavuosi on hyvässä vauhdissa. Ilmainen Raitti-mobiilisovellus on ladattavissa omasta sovelluskaupastasi. Lue lisää kangasalansanomat.fi/raitti ja hyppää loikalla juhlavuoteen kanssamme.

Juhlamme jatkuu läpi koko vuoden lehden sivuilla, verkossa ja tapahtumissa ympäri kaupunkia.

 

TULOSSA:

 

SYYSKUU

  • la 22.9. KS100-kutsuvierasjuhla
  • ke 26.9. Teemana rakentaminen ja remontointi
  • la 29.9. KS100-lukijalenkki Laipanmaahan yhteistyössä Kangasalan Latu ry:n kanssa. Ilmoittautuminen loppukesällä.

LOKAKUU

  • ke 10.10. KS100-juhlalehti

MARRASKUU

  • ke 28.11. Teemana Joulunavaus Kangasalla
  • pe 30.11. Antti-patsaan jako Kangasalla

JOULUKUU

  • la 8.12. Billy Elliot –musikaali |  Lähde kanssamme teatteriin lauantaina 8.12. Lähtö Kangasalan Sanomien edestä klo 12. Esitys alkaa klo 13 Tampereen Työväen Teatterissa. Tämän päivän näytöksessä lavalla Billyn roolissa kangasalalainen Osku Perkiö. Lippuhinnat: 64,- | eläkeläiset 62,- | 12–17-vuotiaat ja opiskelijat 54,- | alle 12-vuotiaat 34,-. Kangasalan Sanomat tarjoaa edestakaiset bussikuljetukset. Ei varattuja väliaikatarjoiluja. Mukaan mahtuu 30 henkilöä. Sitovat ilmoittautumiset mahdollisimman pian p. 040 769 9045 tai tilaukset@kangasalansanomat.fi. Liput laskutetaan heti ilmoittautumisen jälkeen.
  • ke 19.12. Joululehti
  • pe 28.12. Joulunpyhien vuoksi poikkeuksellinen ilmestymisaikataulu

 

JUHLAVUOSI TÄYDESSÄ VAUHDISSA

... elokuussa 2018

Liikuntaina 11.8. juostiin jo 6. kerran Kangasalan puolimaraton ja kymppi. Perjantaina 17.8. KS pystytti arpajaispöytänsä Raikkuun. R3-festareilla kävi kahden rokin ja rakkauden täyteisen illan aikana parituhatta ihmistä. Koulujen alettua, 22.8. lehti esitteli harrastuksia teemalehdessä. Pääkirjaston Taidetila Terrassa oli 27.8.-6.9. esillä Vuosikertakurkistuksia-näyttelyn kakkososa (vuodet 1968-2017) ja keskiviikkona 29.8. luettiin vuosikertoja ja juotiin pullakahvit Novellia-kahvilassa.

... heinäkuussa 2018

Heinäkuu alkoi komeasti Kesäpäivä Kangasalla -lähimarkkinoilla sunnuntaina 1.7. Mobiliassa. Aurinko paistoi, tapahtumassa oli ennätysmäärä esittelijöitä ja myyjiä. Myös yleisöä oli aiempia vuosia enemmän. KS-ständillä pysähtyi iloisia ihmisiä ja KS-yllätyskassit kesätilauksineen tekivät kauppansa. Kangasalan Sanomat oli mukana myös 18. Lasten Löytöretki -viikolla. Torstaina 5.7. Lentola Karting Parkissa pidetyssä Formulasirkuksessa poikkesi satoja lapsia ja vanhempia testaamassa karting-ajoa. Tapahtumassa esiintyi myös Music Box Goes Hiphop-tanssiryhmä ja taikuri Timo Tiikkainen. Fixus-leikkiautopajassa pestiin, huollettiin ja katsastettiin pikkuautoja. Tapahtuma syntyi yhteistyössä Pirkanmaan Karting ry:n kanssa. Sunnuntaina 8.7. tutustuttiin Minna Canthin Työmiehen vaimoon jo perinteisessä Ramppiteatterin KS-lukijanäytöksessä Kangasalan kesäteatterissa, Mobilian rannassa.

... kesäkuussa 2018

Kesän aluksi pyöräytimme komean, 56-sivuisen Kesäisin-lehden. Lehteä jaettiin laajasti koteihin, ja sitä on saatavilla koko kesän ympäri kaupunkia ja naapurikunnasta Pälkäneeltäkin. Nappaa mukaasi ja nauti Kangasalan kesästä. Sunnuntaina 10.6. bussilastillinen lukijoita teki KS100-lukijaretken Mannerheim-oopperaan Ilmajoen Musiikkijuhlille. Sää suosi ja retkiläisiä ilahdutti hienon oopperan lisäksi ilmajokelainen yhteishenki ja talkoomeininki. Tiistaina 12.6. istuttiin Lepokodin kesäteatterilla Salaseuran teatterin KS-lukijanäytöksessä. Eila, Rampe, Likka, sulhanen ja muut ilostuttivat loppuunmyytyä katsomoa. Tiistaina 19.6. teimme KS100-lukijalenkin Laipanmaassa tutustuen Korppivuoren ja Pihtilammen maisemiin Kangasalan Latu ry:n opastuksella. Sadepäivä muuttui ihanaksi aurinkoiseksi kesäillaksi ja retkieväät maistuivat koko porukalle. Kesäkuussa avattiin myös Kan

~
Takaisin ylös