KS:n verkko siirtyy uuteen aikaan: Jatkossa sisältömme ovat tarjolla vain tilaajillemme

1
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Kangasalan Sanomien verkkosivut ovat siirtyneet uuteen aikaan. Nyt kaikki sisältömme ovat tilaajien käytettävissä missä ja milloin tahansa.

Kangasalan Sanomien verkkosivut ovat siirtyneet uuteen aikaan. Lanseerasimme hetki sitten uudet ja modernit sivut, joiden käyttäjämäärät ovat kasvaneet viime aikoina voimakkaasti. Jatkossa suurin osa verkkosivujemme jutuista on vain tilaajien luettavissa…


Tämä sisältö on vain Kangasalan Sanomien tilaajille

Jos olet tilaaja, saat sisällön käyttöösi kirjautumalla sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröi tunnuksesi tästä.

TilaaKirjaudu

1 kommentti

  1. Aikuiselämään asti asuin Kangasalla ja vieläkin käyn sukulaisteni tykönä kylässä. Ja aina on sellainen haikea olo….Ja sitä oloa olen saanut hoitaa lukemalla Kangasalan Sanomia netistä. Jotenkin se on tuntunut niin ihanalta ja kotoisalta,että niin on voinut tehdä. On vain ärsyttänyt esim. Aamulehden jatkuvat linkit facebookissa,jotka sitten olevatkin ”tilaajille”.
    Mutta elämä on. Maailma muuttuu ja Kangasalan Sanomat näköjään sen myötä. Kaipaan sitä vanhaa ja turvallista aikaa ja paikkaa,jossa ei menty valtavirran mukana.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.