KS:n verkko siirtyy uuteen aikaan: Jatkossa sisältömme ovat tarjolla vain tilaajillemme

1
Kangasalan Sanomien verkkosivut ovat siirtyneet uuteen aikaan. Nyt kaikki sisältömme ovat tilaajien käytettävissä missä ja milloin tahansa.

Kangasalan Sanomien verkkosivut ovat siirtyneet uuteen aikaan. Lanseerasimme hetki sitten uudet ja modernit sivut, joiden käyttäjämäärät ovat kasvaneet viime aikoina voimakkaasti.

Jatkossa suurin osa verkkosivujemme jutuista on vain tilaajien luettavissa. Digipalveluiden käyttöoikeus kuuluu jokaiselle tilaajallemme, joten rekisteröitymisestä ei tule jo maksaneille asiakkaillemme lisäkustannuksia.

Samaan aikaan myös näköislehtemme muuttaa Raitti-palvelusta omille sivuillemme. Raittiin kirjautuneita lukijoitamme pyydämme tekemään uuden rekisteröitymisen KS-verkkosivuilla. Raitti pysyy rinnalla tilaajien käytössä kesäkuun loppuun asti. Myös Raittia aiemmin käyttäneiltä vaaditaan uusi rekisteröityminen omilla sivuillamme.

Muutosta on valmisteltu pitkään ja useista eri syistä. Kangasalan Sanomat on tilattava paikallislehti, jonka sisällöistä maksetaan. On siis vain oikein, että emme tarjoa verkossa ilmaiseksi sisältöjä, joista tilaajamme maksavat.

Paikallisena pk-yrityksenä meidän täytyy saada jatkossakin tuloja toimintamme kustannusten kattamiseen. Tilaajiemme ansiosta Kangasalla on edelleen oma paikallislehti, jonka fokus on vain ja ainoastaan Kangasalla.

Ilmestymme jatkossakin paperisena kerran viikossa keskiviikkoisin. Sen lisäksi ilmestymme kuitenkin verkossa viikon jokaisena päivänä.

Olemalla asiakkaamme myös digipalvelussamme, saat lukea tuoreet uutiset heti niiden tapahtuma-aikaan. Verkkosivujen ansiosta tiedät aina, mistä kaupungissa juuri nyt puhutaan.

Suurin osa jutuistamme on jatkossa vain printtitilaajien tai pelkän digin tilanneiden luettavissa.

Edelleen lupaamme kuitenkin jakaa hyvin tärkeät tiedot verkossa maksutta. Tällaista materiaalia ovat esimerkiksi koronauutiset, vedensaanninhäiriöt ja liikennetiedotteet.

Lue ohjeet tunnuksen luomiseen täältä >>

Kirjautumissivulle tästä >>

Uuteen näköislehteen tästä >>

1 kommentti

  1. Aikuiselämään asti asuin Kangasalla ja vieläkin käyn sukulaisteni tykönä kylässä. Ja aina on sellainen haikea olo….Ja sitä oloa olen saanut hoitaa lukemalla Kangasalan Sanomia netistä. Jotenkin se on tuntunut niin ihanalta ja kotoisalta,että niin on voinut tehdä. On vain ärsyttänyt esim. Aamulehden jatkuvat linkit facebookissa,jotka sitten olevatkin ”tilaajille”.
    Mutta elämä on. Maailma muuttuu ja Kangasalan Sanomat näköjään sen myötä. Kaipaan sitä vanhaa ja turvallista aikaa ja paikkaa,jossa ei menty valtavirran mukana.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.