KU-68 hävisi viikonlopun kotiottelut

0
Kangasalan Urheilijat KU-68 on toinen Kangasalan vahvoista yleisseuroista. Sillä on ohjelmassaan useita eri lajeja, kuten salibandy. Kuvan vihreäpaitaiset edustavat Kangasalaa. Kuva: Janne Kähkönen
Kangasalan Urheilijat KU-68 on toinen Kangasalan vahvoista yleisseuroista. Sillä on ohjelmassaan useita eri lajeja, kuten salibandy. Kuvan vihreäpaitaiset edustavat Kangasalaa. Kuva: Janne Kähkönen

KU-68–Soittorasia 0–11 (0–3, 0–6, 0–2)

KU-68–Ilves 6–10 (3–4, 2–2, 1–4)

KU-68 kohtasi viikonlopun tuplapeleissä kotikaukalossaan sarjan ennakkoon terävimpään kärkeen kuuluvia joukkueita.

Perjantai-iltana monivuotinen kestomenestyjä Soittorasia näytti, kuinka lajia pelataan ja nöyryytti isäntiä peräti 0–11.

Ottelun alku oli varsin tasainen, mutta avauserän loppupuoliskon henkilökohtaiset virheet ja vastustajan esimerkillinen viimeistely alkoivat näyttää suuntaa loppupeliin.

Kun toisessa erässä Soittorasia vain kiihdytti tahtia, isäntien pelihuumori alkoi olla koetuksella. Viimeinen erä olikin sitten enää pelkkää kosmetiikkaa.

Maalilla Markus Nieminen ja Rene Heino jakoivat työt puoliksi mutta epäonnistuminen lähes kaikissa lajiin liittyvissä asioissa ei tehnyt maalivahtienkaan työstä kiitollista.

– Liekö valmistautuminen pitkän työviikon jälkeen vai mikä, mutta näin voi käydä kun toisella onnistuu kaikki ja toisella ei sitten mikään. Vastustaja tiedettiin hyväksi, mutta omilla otteillamme saimme heidät näyttämään vielä entistä paremmilta, tuskaili KU-valmentaja Jani Vatanen.

Kauaa ei ehditty surra, sillä heti sunnuntai-iltapäivänä Ilves matkusti vierailulle Pitkäjärven koululle.

Kauden ennätysyleisö saikin tällä kertaa nähdä taistelevan kotijoukkueen, joka tällä kertaa onnistui myös maalinteossa.

Vastapuolella Ilves-nutussa oli kuitenkin Sami Nymanin ja Lassi Vänttisen kaltaisia, Salibandyliigassa ja maajoukkueessakin nähtyjä lajilegendoja, jotka eivät tunteneet armoa. Näin KU sai taipua tiukan taistelun jälkeen Ilvekselle lopulta 6–10.

Ensimmäinen ja toinen erä etenivät pelillisesti ja maalinteon muodossa tasatahtiin. Kolmannessa erässä vierailija pääsi iskemään kahdesti alivoimalla ja rokottamaan vihreäpaitaisten isäntien henkilökohtaisista virheistä.

Ottelun maalipaikat kirjattiin tasan, mikä sai KU-kapteeni Henri Haapasaaren mietteliääksi.

– Meillä oli kaikki eväät otteluvoittoon, mutta tällä tasolla ei  ole mahdollista tehdä näin paljon henkilökohtaisia virheitä. Ne on saatava pois jatkossa, niin johan alkaa pistepottikin taas kertyä.

KU:n kakkosdivaritaival jatkuu seuraavaksi tiukan harjoittelun merkeissä.

Peleihin palataan vasta lauantaina 9. marraskuuta, kun joukkue matkustaa Riihimäelle sarjan suurimman ennakkosuosikin, RSS Panthersin, vieraaksi.

Seuraava kotiottelun on  perjantaina 22.11. Silloin Pitkäjärvelle saapuu Kyröskosken Ponsi.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.