KU-68 pisti salibandyn 2-divarin sarjakärjen ahtaalle Riihimäellä

0

RSS Panthers – KU-68
13–7 (0–2, 6–3, 7–2)

KU-68 matkusti viikonloppuna salibandyn 2-divaripeliin Riihimäelle sarjan kärjessä olevan RSS Panthersin vieraaksi. Ennakkoon koko sarjan suurin suosikki oli puoli peliä helisemässä KU:n tiukan puolustuksen kanssa mutta jälkimmäisellä puolikkaalla isäntien rutiini ja kunto olivat KU:lle liikaa. Muutaman tyhjiin isketyn rysän jälkeen loppunumerot isännille 13-7 (0-2, 6-3, 7-2).

Kangasalan ylpeys lähti otteluun terävästi, puolusti uhrautuvasti ja piti isännät pois maalipaikoilta. Ottelun puolivälissä kangasalalaiset johtivat peliä 5-2 mutta sen jälkeen isännät ottivat aikalisän ja vaihtoivat maalivahtia. Herättely auttoi riihimäkeläisiä ja toiselle erätauolle lähdettiin isäntien maalin johdossa.

Viimeisen erän alku toi heti karvasta kalkkia kun Panthers iski ensimmäisestä hyökkäyksestään. Taisteluväsymyksestä loppuvaiheissa kärsinyt KU rimpuili kyydissä viime minuuteille asti, jolloin isännät iskivät kahdesti ja saivat toiset kaksi maalia kangasalalaisten yrittäessä kavennusta ilman maalivahtia.

Tappiosta huolimatta KU voi olla ylpeä esityksestään sillä sarjan ehdottomaan eliittiin kuuluva vastustaja saatiin pidettyä lähes puoli peliä nollilla. Henkilökohtaiset virheet kostautuivat jälkimmäisellä puoliskolla, kun vanha totuus ”pään jäätyessä jäätyvät myös jalat” piti jälleen paikkansa. Päästetyistä maaleista huolimatta Markus Nieminen KU:n maalissa oli mies paikallaan. Samoin puolustuksessa Petteri Heinonen esiintyi luotettavasti. Hyökkäyspään eliittiä kangasalalaisittain oli jälleen tehot 2+1 iskenyt Juha-Valtteri Ollikainen, jonka peli-ilme on ollut aurinkoinen koko kauden.

Kylläpä kismittää. Homma oli hyvin hallussa puoliväliin asti mutta vastustajan iskettyä muutaman kerran valahtivat kurat nilkkoihin ja siitä ei enää toivottu, vaikka taistelua riitti koko 60-minuuttisen ajan, kommentoi kertaalleen Riihimäellä punavalolle virtaa antanut Keijo Ilomäki.

Tappion myötä KU-68 valahti tasaisessa sarjassa toiseksi viimeiselle eli kymmenennelle sijalle. Matkaa keskikastiin on kuitenkin vain yhden voiton verran. Seuraavan kerran pallo laitetaan keskelle Pitkäjärven koululla perjantaina 22.11. klo 19.30 kun vierailulle saapuu sarjan perää pitävä Kyröskosken Ponsi. Siitä vain kaksi päivää eteenpäin eli sunnuntaina 24.11. klo 15.00 Pitkäjärvelle saapuu keskikastissa majaileva O2 Akatemia Jyväskylästä.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.