Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Kukkoilu tiellä johti poliisiasemalle ja ensihoitoon

Uutiset - 1.10.2013 kello 13.12

Sunnuntaiyönä kello 1.40 kaksi autoa kolaroi Lahdentiellä. Poliisi epäilee kolaria tahalliseksi.

Vuonna 1994 syntynyt tamperelaismies ajoi kyytiläisineen Pälkäneelle. Huoltoasema Aapiskukon pihassa seurue ajautui riitaan toisen autokunnan kanssa.

1994 syntynyt kuljettaja lähti ajamaan huoltoasemalta Kangasalan suuntaan. Toinen auto, kuljettajanaan 1991 syntynyt kangasalalaismies, ajoi perässä kaukovalot päällä.

Edellä ajaneen auton matkustaja, 1993 syntynyt tamperelaismies, hermostui ja heitti ikkunasta oluttölkkejä.

Takana tullut auto ohitti ensimmäisen auton ja jarrutti eteen päästyään. Taakse jäänyt kuljettaja teki lukkojarrutuksen ja törmäsi edellä olevan auton perään.

Peräänajon seurauksena tölkkejä heitellyt matkustaja löi kasvonsa kojelautaan ja satutti nenänsä. Auton takapenkillä istunut sai vammoja pään alueelle, ja hänet vietiin Acutaan.

Kangasalalaiskuljettaja kertoi ohittaneensa auton sen takia, että sieltä heiteltiin pulloja. Hän väitti hidastaneensa ja laittaneensa vilkun oikealle, jotta autot olisivat voineet pysähtyä selvittämään asiat.

Ohittajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vamman tuottamisesta.

Toisen auton kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Tölkkejä heitellyttä matkustajaa taas syytetään yllyttämisestä törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja haittaavan esineen tielle jättämisestä.

Kaasupoljin pohjassa

Sunnuntaina kaahailtiin valtatie yhdeksällä kello 14.05. Kangasalta Tampereen suuntaan matkalla ollut nokialaismies ajoi ohituskaistalla 166 kilometrin tuntinopeutta.

Vuonna 1954 syntynyttä autoilijaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös