Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Kuljettajalla oli vaikeuksia pysyä sekä tiellä että tolpillaan

Poliisi pysäytti Lahdentiellä henkilöautoilijan, jolla oli toistuvasti vaikeuksia pysyä omalla kaistallaan. Nuorukainen seilasi autollaan välillä vastaantulevien kaistalla, välillä ojan reunalla.

Uutiset - 11.5.2017 kello 11.59
Kangasalan Sanomat
Kuljettajalla oli vaikeuksia pysyä sekä tiellä että tolpillaan

Autoa kuljettanut 1990-luvulla syntynyt mies puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta vaikutti huomattavan päihtyneeltä. Hän ei esimerkiksi autosta ulos noustuaan meinannut pysyä pystyssä. Huumepikatesti näytti positiivista tulosta amfetamiinille.

Mies vietiin verikokeisiin ja tämän jälkeen poliisiasemalle. Häntä epäillään muun muassa törkeästä rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Tapaus sattui eilen illalla puoli kymmenen aikoihin.

Pari tuntia aiemmin poliisi puhallutti Vatialassa Karin-Heikin tiellä 44-vuotiaan naiskuljettajan. Alkometripuhallus osoitti 0.43 mg/l:n lukemaa. Nainen kuljetettiin verikokeisiin ja määrättiin ajokieltoon. Häntä epäillään rattijuopumuksesta. 

Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
~
Takaisin ylös