Koti Uutiset Kultamitali jäi haaveeksi

  Kultamitali jäi haaveeksi

  0

  LP Viesti–LP Kangasala 3–2 (25–18, 25–27, 25–23, 19–25, 15–12)

  Välierät päättyivät tappioon LP Kangasalan osalta. Joukkue kohtasi LP Viestin kolmatta kertaa Salossa, jossa pelattiin erittäin tiukka ottelu ensimmäisestä finaalista ja mahdollisuudesta kultamitaliin.

  Päävalmentaja Kai Stenius on pettynyt, sillä ajoittain Kangasala hallitsi peliä selvästi, mutta ei kuitenkaan kyennyt viimeistelemään voittoa.

  – Voitto oli nyt saatavilla. Johdimme viidettä erää 12–9. Siinä kohtaa olisi tarvittu yksi kova suoritus joltain pelaajalta. Tällä kertaa se ei onnistunut. 

  Ensimmäinen erä sujui samalla tavalla kuin aikaisemmatkin pelit, eikä Kangasalasta ollut haastamaan Saloa. Toisessa erässä tullut voitto antoi kuitenkin toivoa siitä, että Kangasalalla voisi olla mahdollisuudet voittoon.

  Kolmas erä kaatui Kangasalan omiin virheisiin, mutta neljättä erää joukkue hallitsi täysin. Viidennen erän ratkaisu jäi puuttumaan

  – Yksi pallo olisi pitänyt lyödä kovaa, ja se olisi ollut siinä.

  Kangasalan tie jatkuu pronssiotteluun, jossa joukkue kohtaa Pislaplokin.

  Tällä hetkellä tavoitteena on tietysti pronssimitali. Stenius uskoo, että ulkomaalaisillekin pelaajille olisi varmasti hyvä päättää kausi niin, että ulkomailla saisi mitalin.

  – Toivon, että kaikilla on kova halu saada se.

  Pronssiotteluiden aikataulu

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän