Kulttuuri- ja hyvinvointitori tulee jälleen 15.4!

0

Kangasalan suurin järjestötapahtuma Kulttuuri- ja hyvinvointitori järjestetään Kulttuurikorttelissa Kangasala-talolla ja pääkirjastossa lauantaina 15.4.2023.

Tapahtuma on kaikille avoin ja ohjelmaa löytyy koko perheelle. Kangasalan Kulttuuri- ja hyvinvointitori on järjestetty jo vuodesta 2010 alkaen ja sen tavoitteena on tarjota erilaisille toimijoille mahdollisuus tuoda omaa toimintaansa esille ja lisätä kaupunkilaisten tietoisuutta oman asuinalueensa tarjoamista mahdollisuuksista. Tapahtuma on ollut suosittu ja kerännyt tuhansia kävijöitä.

Tänä vuonna näytteilleasettajina on mukana 55 toimijaa. Kangasala-talon lavalla kuullaan musiikkia sekä nähdään erilaisia esityksiä mm. tanssia ja teatteria. Luvassa on myös soitin- ja tanssikokeilua sekä uusien asukkaiden tilaisuus klo 11-12 Kangasala-talon valtuustosalissa.

Katso tapahtuman osallistujat ja tutustu kokonaisuuteen Kulttuuri- ja hyvinvointitorin verkkosivuilta kangasala.fi/kulttuuritori. Tapahtumasivusto päivittyy koko ajan. Tapahtuman järjestää Kangasalan kaupunki.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.