Kulttuuri- ja hyvinvointitori veti väkeä verkossa: ”Virtuaaliset sisällöt tulevat varmasti jatkumaan yhtenä osana”

0
Liveohjelmassa kuultiin muiden muassa puheenvuoro järjestöagenttina toimimisesta.
Liveohjelmassa kuultiin muiden muassa puheenvuoro järjestöagenttina toimimisesta.

Viikon mittaiseksi virtuaalitapahtumaksi siirretty Kulttuuri- ja hyvinvointitori keräsi livelähetyksillään ja videotallenteillaan yli 1 600 katsontaa.

Kaupungin ja järjestöjen yhteistapahtuman liveohjelma ja sen tallenteet keräsivät Kangasalan kaupungin mukaan viikon aikana 844 ja videot 760 katselukertaa.

Aiemmin tapahtumaa on vietetty yksipäiväisenä Kangasalan Kulttuurikorttelissa, jossa se on kerännyt tuhansia kävijöitä.

– Tulevina keväinä tapahtuma tullaan toivottavasti näkemään perinteisessä kohtaamisia mahdollistavassa muodossaan, mutta suuren suosion myötä virtuaaliset sisällöt tulevat varmasti jatkumaan yhtenä osana, sanoo tiedotteessa Kangasalan kaupungin tapahtumakoordinaattori Isabella Rossi.

Tänä vuonna osallistujat tutustuivat liveohjelmassa kaupungin uuteen sähköiseen perhekeskukseen, saivat vinkkejä roskattomaan retkeilyyn, tapasivat valtuuston puheenjohtajan ja kaupunginjohtajan sekä kuulivat muiden muassa SPR Kangasalan ja Kansallisten senioreiden edustajia.

Lisäksi tapahtumassa oli puheenvuoroja monien muiden kaupungissa toimivien yhdistysten edustajilta.

Tarjolla oli myös taukojumppaa, nukketeatteria, taidenäyttelyitä, visailuja ja kilpailuja.

Kulttuuri- ja hyvinvointitori -tapahtuman tallenteet ovat katsottavissa 24.4.2021 asti osoitteessa www.kangasala.fi/kulttuuritori. Palautetta ohjelmasta voi antaa osoitteessa https://bit.ly/3ssYSX2 

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.