Kulttuuri- ja hyvinvointitoria vietetään viikon verran virtuaalisesti – suosittu Nallelääkäri mukana etävastaanottonsa kanssa

0

Kulttuuri ja hyvinvointitori siirtyy tänä vuonna kokonaan verkkoon. Kangasalan järjestöjen ja kaupungin yhdessä järjestämä tapahtuma kestää tällä kertaa kokonaisen viikon ja koostuu järjestöjen esittelyistä sekä haastatteluista, mutta myös visailuista, kilpailuista ja videoista.

Virtuaalivieraat pääsevät tänä vuonna Nallelääkärin etävastaanotolle, saavat vinkkejä vastuulliseen luonnossa liikkumiseen, kuulevat Kangasalan ravitsemussuunnittelijan vinkit ruoan vaikutuksista hyvinvointiin ja terveyteen sekä tutustuvat lajiesittelyssä avovesiuintiin.

Esittelyssä on myös tuleva Kangasala Classic -festivaali.

Lue myös: Uusi festivaali tuo klassista kesään – tarkoitus on tehdä tapahtumasta jokavuotinen

Kulttuurikorttelista verkkoon

Vuodesta 2010 järjestetty tapahtuma on nyt ensimmäistä kertaa täysin virtuaalinen. Tapahtumapaikkana on palvellut vuodesta 2014 lähtien Kulttuurikortteli eli pääkirjasto, Kangasala-talo ja Kimmo Pyykkö -taidemuseo lähialueineen.

Tapahtuman ideana on tarjota kolmannen sektorin toimijoille tila ja foorumi toimintansa esittelyyn. Samalla kaupunkilaiset saavat tietoa asuinalueensa harrastuksista ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksista sekä hyvinvointia ja terveyttä edistävistä palveluista.

Uudet asukkaat saavat tapahtumassa oman tervehdyksensä Kangasalan valtuuston puheenjohtajalta ja kaupunginjohtajalta keskiviikkona 14.4.

Livelähetyksiä ja kolme teemaa

Tapahtumassa on kolmena teemapäivänä suoria Teams-livelähetyksiä:

  • tiistai 13.4.: hyvinvointi ja terveys
  • keskiviikko 14.4.: harrastukset ja vapaa-aika
  • torstai 15.4.: hyvä elämä Kangasalla

Myös yleisö pääsee keskustelemaan ja esittämään kysymyksiä osana liveohjelmaa. Koko tapahtumaviikon ohjelma julkistetaan perjantaina 9. huhtikuuta.

Kulttuuri- ja hyvinvointitori 2021 verkossa 12.–18.4. www.kangasala.fi/kulttuuritori. Uusien asukkaiden Tervetuloa Kangasalle -tilaisuus keskiviikkona 14.4. kello 18.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.