Kulutusluottojen vertailussa korostuu vastuullisuus

2
Kuva: Sortter

Asuntolainoista tuttu asiakaskohtainen hinnoittelu on nykyään arkipäivää myös kulutusluotoissa.

Kulutusluottoa harkitsevan ei kannata suinkaan katsoa pelkästään alkaen-hintoja tai korkoprosenttien vaihteluvälejä, sillä oma korkotaso löytyy yhä useammin henkilökohtaisesti räätälöidystä lainatarjouksesta.

Syksyllä 2019 voimaan astunut kulutusluottojen korkokatto painoi lainojen hintoja alaspäin ja nykyään vakuudeton luotto on myös hintansa puolesta järkevä vaihtoehto hankintojen tai esimerkiksi remontin rahoittamiseen.

Samaan aikaan, kun kulutusluottojen hinnat ovat laskeneet, on kilpailu asiakkaista kiristynyt lainamarkkinoilla. Hyvän maksukyvyn omaavalle asiakkaalle pankkien välinen kilpailu tarkoittaa entistä alhaisempaa korkotasoa myös vakuudettomissa luotoissa.

Vastuullinen vertailupalvelu auttaa edullisen rahoituksen löytämisessä

Sortter on suosittu suomalainen vertailupalvelu, joka auttaa tuhansia asiakkaita vertaamaan pankkien tarjouksia joka kuukausi.

Vertailupalvelun suosiota selittää osaltaan se, ettei luottojen vertaamien omin päin ole helppoa. Edullisinta luottoa etsittäessä tulee ottaa huomioon kaikki lainaan liittyvät kustannukset ja vertailupalvelu tekee tämän automaattisesti muutamassa minuutissa.

Vertailupalveluista Sortter lupaa asiakkailleen täysin läpinäkyvää palvelua ja on ensimmäisenä alan toimijana julkaissut sivuillaan periaatteet, joiden mukaan palvelu toimii. Periaatteisiin lukeutuu mm. henkilötietojen turvallinen käsittely sekä lainakustannusten pilkkominen jokaista yksityiskohtaa myöten.

Tutustu palveluun ja kilpailuta kulutusluotot ilmaiseksi Sortterin avulla tästä.

2 kommenttia

  1. Hei Juuso, kuukausierä vaihtelee haetun laina-ajan sekä lainantarjoajan mukaan. Jos laina-aika on esimerkiksi yksi vuosi ja tarvittu lainasumma 1000 euroa, on kuukausierä todennäköisesti noin 90-95 euroa. Jättämällä maksuttoman hakemuksen Sortterin sivulla, etsimme sinulle edullisimman tarjouksen n. 20 pankilta ja rahoituslaitokselta. Näet näistä tarjouksista mm. kuukausierän ja lainan korot sekä käsittelymaksut selkeästi eriteltynä ja voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.