Kummeli-Heikit julkaisivat tänään uutta musiikkia – single juhlistaa pitkän linjan muusikoiden yhteistyötä

0
"Asia kunnossa!" Kummeli-Heikit toivottavat uuden kappaleensa myötä oikein kuplivaa vappua. Kuva: Harri Hinkka, Studio Harri Hinkka

Kangasalalaislähtöinen Kummeli viettää 30-vuotisjuhlavuotta, ja nyt Kummelista tuttu kaksikko Heikki Silvennoinen ja Heikki Hela on julkaissut yhteisen rock-singlen. Kappale kantaa nimeä Kanelipuun alla.

Vappuaattona julkaistu single juhlistaa muusikoiden 30 vuotta kestänyttä yhteistyötä ja sen jatkumista. Asiasta kertoo musiikkialan viestintätoimisto Bubblypink Music tiedotteessaan.

– Kun ei live-keikoille oo ollut viime aikoina asiaa, päätettiin äänitellä biisejä studiossa rumpali Anssi Nykäsen ja basisti Harri Rantasen kanssa. Kanelipuun alla on meidän yhteiskeikkojen ohjelmistoa. Tämä alun perin Neil Youngin Cinnamon Girl on vahva ja kaunis rock-kappale 60–70-luvun hengessä ja suomi-versiona kunnianosoitus myös Kirkalle, kertoo Hela tiedotteessa.

Silvennoinen ja Hela odottavat jo paluuta keikoille, kun koronatilanne sen sallii.

– Silloin tietenkin kuullaan Kanelipuun alla myös livenä, muusikot kertovat tiedotteessa.

Kummelin 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Yle julkaisee tänä kesänä radioaalloillaan Kummeli Elää! -audiodokumenttisarjan.

Silvennoinen ja Hela tunnetaan myös Kontio & Parmas -televisiosarjasta, josta nähdään pian kolmas tuotantokausi. Valkokankaalla Kontio & Parmas nähdään pian, sillä elokuva on jo valmistunut.

Voit kuunnella Kanelipuun alla -kappaleen Spotifysta.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.