Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Kuntalaiset haluavat liikuntapaikat lähelle

Kunnan kesällä toteuttama lähiliikuntapaikkakysely kertoi, että kuntalaiset haluavat mahdollisimman kattavaa liikuntapaikkojen verkostoa.

Uutiset - 18.10.2017 kello 10.30
Kangasalan Sanomat / Juha Jäntti
Kuntalaiset haluavat liikuntapaikat lähelle
Kirkkoharjun koulun alue toimii monipuolisena lähiliikuntapaikkana. Nuutti Vennelä (edessä) ja Voitto Backman kävivät syyslomaviikon alkajaisiksi pelailemassa jalkapalloa monitoimiareenan hiekkatekonurmella.

Kohteiden ei tarvitse olla huippulaatua, kunhan niitä vain on tarpeeksi ja lähellä kotia.

Kyselyn tulokset muuttavat ainakin jossain määrin kunnan katsantokantaa. Kunnossa pidettävien­ liikuntapaikkojen verkosto on jatkossa todennäköisesti nykyisiä tavoitteita laajempi.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!

– Olemme tähän saakka menneet kohti harvalukuisempia liikuntapaikkoja, jotka ovat monipuolisia ja tasokkaita, kertoo lähiliikuntapaikkaprojektin vetäjänä toimiva kunnanpuutarhuri Jari Järvinen.

Tulevaisuuden liikuntapaikkojen mahdollinen määrä selviää pidemmän aikavälin pohdinnoissa. Tarkoitus ei ole rakentaa kokonaan uusia paikkoja, vaan enimmäkseen monipuolistaa olemassa olevia kohteita.

Lähiliikuntapaikkaohjelma valmistuu lokakuun loppuun mennessä. Tavoitteena on listata 5–10 tärkeintä lähiliikunnan kehittämiskohdetta. Työryhmä myös valitsee tarkemmin suunniteltavan ja ensi vuonna toteutettavan kohteen.

Lue lisää lähiliikuntapaikkaprojektin kuulumisista 18.10.2017 ilmestyneestä numerostamme: https://kangasalansanomat.fi/ksdigi

Kommentoi / Keskustele aiheesta
Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
~
Takaisin ylös