Koti Uutiset Kuntalaiset haluavat liikuntapaikat lähelle

  Kuntalaiset haluavat liikuntapaikat lähelle

  0
  Kirkkoharjun koulun alue toimii monipuolisena lähiliikuntapaikkana. Nuutti Vennelä (edessä) ja Voitto Backman kävivät syyslomaviikon alkajaisiksi pelailemassa jalkapalloa monitoimiareenan hiekkatekonurmella.

  Kunnan kesällä toteuttama lähiliikuntapaikkakysely kertoi, että kuntalaiset haluavat mahdollisimman kattavaa liikuntapaikkojen verkostoa.

  Kohteiden ei tarvitse olla huippulaatua, kunhan niitä vain on tarpeeksi ja lähellä kotia.

  Kyselyn tulokset muuttavat ainakin jossain määrin kunnan katsantokantaa. Kunnossa pidettävien­ liikuntapaikkojen verkosto on jatkossa todennäköisesti nykyisiä tavoitteita laajempi.

  – Olemme tähän saakka menneet kohti harvalukuisempia liikuntapaikkoja, jotka ovat monipuolisia ja tasokkaita, kertoo lähiliikuntapaikkaprojektin vetäjänä toimiva kunnanpuutarhuri Jari Järvinen.

  Tulevaisuuden liikuntapaikkojen mahdollinen määrä selviää pidemmän aikavälin pohdinnoissa. Tarkoitus ei ole rakentaa kokonaan uusia paikkoja, vaan enimmäkseen monipuolistaa olemassa olevia kohteita.

  Lähiliikuntapaikkaohjelma valmistuu lokakuun loppuun mennessä. Tavoitteena on listata 5–10 tärkeintä lähiliikunnan kehittämiskohdetta. Työryhmä myös valitsee tarkemmin suunniteltavan ja ensi vuonna toteutettavan kohteen.

  Lue lisää lähiliikuntapaikkaprojektin kuulumisista 18.10.2017 ilmestyneestä numerostamme: https://kangasalansanomat.fi/ksdigi

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän