Kuntokeskus Linja on hyvinvoinnin asialla

0
Kuntokeskus Linja

Kangasalan uimahalli Kuohun viereinen ovi johdattaa uteliaan kuntoilijan modernille kuntosalille – tänä vuonna kymmenvuotista taivaltaan nykyisissä tiloissaan juhlivaan Kuntokeskus Linjaan.

Kuntokeskus Linjan yrittäjät Mikko ja Saija Kylliäinen ovat ihmisten hyvinvoinnin asialla. Saija on koulutukseltaan fysioterapeutti ja terveystieteiden maisteri, Mikolla taas on laaja ja monipuolinen tausta liikunnan parissa.

Sporttisen pariskunnan tie johti Kangasalle vuonna 1997, kun Kylliäiset ryhtyivät silloisen linja-autoaseman tiloissa toimineen Linja-Gymin yrittäjiksi. Linja-Gymin toiminta siirtyi Kuohun tiloihin uimahallin valmistuttua vuonna 2009, jolloin myös kuntosalin nimi vaihdettiin Kuntokeskus Linjaksi.

Kolme salitilaa tarjoavat mahdollisuuden monipuoliseen harjoitteluun

Kuntokeskuksen tilat on jaettu kolmeen erilaiseen osioon. Rauhallisesta Wellness-salista löytyy monipuolinen valikoima painopakkalaitteita, ja Cardio-salissa voi alkulämmitellä, loppuverrytellä tai kestävyysurheilla muun muassa juoksumatoilla, soutulaitteilla ja crosstrainereilla. Wattbike-pyörät ovat olleet pidettyjä esimerkiksi thriathlon-harrastajien käytössä. Raskaampaa musiikkia raikuva Voimailusali taas tarjoaa paikan hurjempaan treeniin ja kovaan raudannosteluun esimerkiksi vipuvarsilaitteiden ja erikoistankojen ansiosta.

– Tavoitteenamme on tarjota monipuolinen laitevalikoima sekä aloittelijoille että kokeneimmille kuntoilijoille. Kesällä salitilojen viihtyisyyttä lisää viilentävä ilmastointimme, Kylliäiset kertovat.

Ei sitoutumispakkoa eikä aloitus- tai palvelumaksuja

Linjassa voi kuntoilla helposti ja joustavasti. Kuntosalille voi ostaa kertakäynnin tai ladata omalle saliavaimelle sarja- tai aikakortin. Omalla avaimella salille pääsee kätevästi vuoden jokaisena päivänä klo 04–22.30.

– Meiltä saa ostettua esimerkiksi kymmenen tai kahdenkymmenen kerran salikortin, joka on voimassa puolesta vuodesta vuoteen ostohetkestä eteenpäin. Toisena vaihtoehtona ovat kuukausi- ja vuosikortit, joiden voimassaoloaikaa voi myös tarvittaessa siirtää sairastumisen tai lomamatkan vuoksi, Kylliäiset listaavat.

Kuntokeskus Linja

Saliharjoittelu voi tarjota myös mukavaa sosiaalista kanssakäymistä

Linjalaiset ovat tulleet tutuiksi ja ystävystyneetkin treenien parissa. Kuntokeskuksessa myös järjestetään tilauksesta ohjattua pienryhmäharjoittelua kuntosalilla, vaikkapa ystävien kesken.

Linjan asiakaskunta on uskollista: jotkut asiakkaista ovat pysyneet matkassa jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan.

Kuntokeskuksen toimintaa ohjaa asiakaslähtöisyys, mikä näkyy kuntokeskuksen ilmapiirissä. Asiakkaat ovat kuvailleet Linjan tunnelmaa kotoisaksi ja kertoneet, että sinne on aina helppo tulla.

– Olemme saliyrittäjinä itse läsnä kuntokeskuksemme päivittäisessä toiminnassa, joten monesti tunnemme henkilökohtaisesti asiakkaamme sekä heidän toiveensa ja tarpeensa kuntosaliharjoittelun suhteen. Omaa harjoittelua tukevaa neuvontaa saa kysyä meiltä aina tarpeen tullen, ja se ei maksa mitään. Neuvomme mielellämme, Kylliäiset sanovat.

Linjasta voi myös varata ajan omia tavoitteita tukevan henkilökohtaisen saliohjelman laadintaan ja ohjaukseen. Vaihtoehtoisesti kuntokeskukseen voi tulla myös oman ohjaajan, kuten personal trainerin tai fysioterapeutin kanssa.

Kuntokeskus Linja

Kulkuyhteyksien äärellä

Kuntokeskus Linja sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä: linja-autot kulkevat aivan vierestä, ja parkkipaikkojakin löytyy – jatkossa vieläpä entistä runsaammin, sillä syksyllä 2019 Kuohun läheisyyteen valmistuu uusi parkkitalo myös Linjan asiakkaiden käyttöön.

Linjan yrittäjät ovat paikalla arkisin kello 12–18, jolloin kuntoilukortteja voi ostaa paikan päältä. Ostotapahtuman voi hoitaa mihin aikaan tahansa myös Linjan verkkokaupassa, jolloin ostettu kortti astuu voimaan seuraavana arkipäivänä. Kun kuntokeskuksen asiakaspalvelu ei ole auki, kertakäynnin salille voi ostaa kätevästi myös uimahallin lipunmyynnistä.

KUNTOKESKUS LINJA
Kuohu Kangasalan Uimahalli  
Kirkkojärventie 4, 36200 Kangasala
P. 050 408 8888 tai 0500 221 131
kuntokeskuslinja.fi
asiakaspalvelu@kuntokeskuslinja.fi         
Osta kuntoiluaikaa verkkokaupasta 24/7
Kuntokeskus Linja Facebookissa!

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.