Kuohun altaaseen pääsevät ensimmäisenä ryhmät

5
Uusi allas on saanut paljon positiivista palautetta.

Uimahalli Kuohun monitoimiallas on otettu osittain käyttöön. Alkajaisiksi sitä testaavat ryhmät ohjaajan valvonnassa. Suuri yleisö pääsee tutustumaan altaaseen vähitellen itsenäisyyspäivän jälkeen.

Altaan yksiä hienouksia on muunneltava syvyys, mikä monipuolistaa tarjontaa. Altaan reunasta löytyy myös pieni kiipeilyseinä ja suihkulähde.

– Lisäämme ensi vuonna uusia vesiliikuntamuotoja. Uusi allas soveltuu hyvin esimerkiksi vesijoogaan, sillä vesi on tarpeeksi lämmintä ja tila saadaan valojen avulla hyvin rauhalliseksi, allasalueen esimies Pasi Kolu kertoo.

Myös kaupungin on tarkoitus lisätä vesijumpparyhmiä ensi syksystä lähtien, kun uusi toimintakausi alkaa.

Jatkossa kaikki vesijumpat siirretään uuteen altaaseen ja nykyinen monitoimiallas  jää kokonaan asiakkaiden käyttöön. Tämä on ollut kävijöiden toive.

5 kommenttia

  1. Suuret Kiitokset Paulalle, joka rakennutti Kuohuun uuden upean altaan! Ilman Paulan tarmokasta ideointia, ammattitaitoista hankkeen suunittelua ja valtionavustuksen hakemista meillä ei tätä allasta olisi. Paula teki hienon työn työtuntejaan laskematta! Emme voi millään hyväksyä sitä epäoikeudenmukaista ja torkeää tekoa, että Heikki, Oskari, Kenraali ja Hanna erottivat Paulan ilman ainoatakaan järkisyytä. Vaadimme nämä päät nopeasti oikeuden eteen vastuuseen ja Paulalle isot korvaukset.

  2. Koskakohan lopetetaan aiheen kommentointi, kun saattaa haitata tulevien kansanedustajaehdokkaiden ja johtajan kultakehää.

  3. (Yritys)maailmassa annetaan potkuja. Toisinaan hyvistä syistä ja toisinaan vähemmän hyvistä syistä. Eikö se tämä vinkuminen Paulan kohtalon osalta jo hiljalleen lakkaa, vaikka vastuullisten toimintaa voi sinänsä aina kyseenalaistaa. Mutta hänelle on maksettu palkkaa työnsä tekemisestä, johon ovat olennaisina asioina kuuluneet uimahallin kehittäminen laajentamisineen. Ei tj:n työ ole mitään 8-16 askartelua, vaan sitä tehdään siten, mitä se vaatii tai sitten hankkiutuu muualle. Ei Kuohun tj-pesti mikään stressaavin homma ole, ei todellakaan. Käytännön toiminta hoidetaan ostopalveluilla eri tahoilta sopimustensa mukaisesti. Jos ostopalveluiden tuottajat hoitavat nämä hommansa onnistuneesti, niin tj ehtii kyllä keskittyä muihin tekemisiin, jotka siis ovat…..niin mitäs kaikkea ne ovatkaan…?

  4. Eiköhän joku kaupungin isännöitsijä pystyisi hoitamaan uimahallin toimitusjohtajajuuden siinä muiden toimiensa ohella 300-400 euron kk-palkkiolla. Jotenkin omituista ja mielestäni rahan haaskausta, että uimahallilla tarvitsee olla täysipäiväinen tj, jonka oma alainen on hän itse. Mielenkiintoinen show myös aiemman irtisanomisesta on muodostunut. Siinä on vaikka kesäteatterinäytelmän käsikirjoitukselle elävää draamaa ja salaliittoteorioita vuosiksi eteenpäin.

  5. Nimimerkille ”Matti vaan”. Olen kanssasi samaa mieltä ja tuohon rahaan voisi hoitaa myös jäähallin toimitujohtajuuden. Olisi niitä synergiaetuja. Hirveästi on uimahalliyhtiön hallitus haaskannut rahaa kun jo hallituksen kokoussihteerille on maksettu kaksinkertaisesti tuo summa pelkästä pöytäkirjan kirjoittamisesta. Taisi olla mielitietty sihteerinä !

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.