Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Kuohun laajennus alkaa marraskuussa

Kangasalan Uimahalli Kuohun laajennustöiden on  tarkoitus alkaa marraskuun lopulla. Uimahallille rakennetaan uusi monitoimiallas Tampereentien liittymän puoleiselle seinustalle. Urakka on tälllä hetkellä kilpailutuksessa. Laajennus valmistuu ensi syksynä.

Uutiset - 25.10.2017 kello 9.51
Kangasalan Sanomat
Kuohun laajennus alkaa marraskuussa
Vesijumppia tulee lisää, kun uusi monitoimiallas valmistuu ensi syksyksi.

Kuohun toimitusjohtaja Paula Liinamaa kertoo, että rakennustyöt eivät tule juurikaan näkymään asiakkaille.

– Töitä tehdään seinustan työmaalla. Sisäänkäynti uudelle monitoimialtaalle avataan ensi kesänä uimahallin huoltotauolla. Pyrimme siihen, että tästä on mahdollisimman vähän haittaa asiakkaille ja naapureille, Liinamaa sanoo.

Työmaa-ajoa tulee jonkin verran, mutta se pyritään ohjaamaan niin ettei sillä ole vaikutuksia keskustan liikenteeseen.

– Olemme anoneet Ely-keskukselta väliaikaista liittymää työmaalle.

Elementtien kuljetusta varten käydään neuvotteluja muutamista uimahallin sivustalla olevista parkkipaikoista, jotka ovat Myllystenpohjantien liikekiinteistön työntekijöiden käytössä. Heille tarjotaan korvaavia paikkoja uimahallin paikoitusalueelta.

Laajennuksen taustalla ovat Kuohun kävijämäärät sekä asiakkaiden toiveet lisätiloista.

– Uimahalli on mitoitettu 200 000 vuosikävijälle, tämä ylitettiin jo neljä vuotta sitten. Hallissa on ajoittain ahdasta.

Monitoimialtaassa järjestetään lukuisia vesiliikuntaryhmiä viikottain. Liikuntatuntien aikana allas hierovine suihkuineen ei ole muiden asiakkaiden vapaassa käytössä. Kun uusi monitoimiallas valmistuu, vesijumpat ja  uimakoulut siirtyvät sinne, ja vanha monitoimiallas vapautuu kaikkien käyttöön. Myös vesiliikunta- ja uimakouluryhmiä pystytään lisäämään uuden altaan valmistuttua. 

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös