Kuohun Uimavalvonta Oy voitti uimahallin kahvilayrittäjän kilpailutuksen – Virve Manninen haluaa laittaa Kuohun kuntoon

0
Yrittäjä Virve Manninen aikoo laittaa Kuohun kuntoon.

Elokuusta alkaen Uimahalli Kuohun kahvilatoimintaa väliaikaisesti pyörittänyt Virve Mannisen Kuohun Uimavalvonta Oy on voittanut kilpailutuksen niukasti. Kuohun hallitus teki päätöksen kokouksessaan keskiviikkona.

– Kilpailu oli tasaista etenkin kahden parhaan tarjouksen kesken, Kuohun hallituksen puheenjohtaja Heikki Salmela sanoo.

Kilpailutukseen osallistui viisi yritystä. Kilpailutuksen hävinneet voivat valittaa kahden viikon sisällä tiedon vastaanottamisesta. Uusi sopimus solmitaan kolmeksi vuodeksi, minkä jälkeen Kuohun hallitus voi jatkaa sitä halutessaan parilla kolmella vuodella.

Uusia jäähilejuoma- ja paniinikoneita

Virve Manninen aloitti toiminnan elokuussa hätäapuna, kun edellinen kilpailutus kariutui.

– Elokuu oli vaikea, koska emme voineet palkata vanhoja työntekijöitä. Aloitimme puhtaalta pöydältä, ja tein pitkää päivää, Manninen kertaa tapahtumia.

Manninen oli vuosia harkinnut kilpailutukseen osallistumista. Kun uusi henkilökunta oli saatu kesän jälkeen perehdytettyä tehtäviinsä ja asiat tuntuivat sujuvan, hän päätti jättää tarjouksen. Lopputulos oli hänelle helpotus.

– Nyt on kiva fiilis. En ole aiemmin voinut laittaa tähän rahaa. Eilen ja tänään olemme tilanneet jäähilejuoma- ja paniinikoneita, Manninen kertoo.

Jatkossa myyntiin on tarkoitus tuoda nykyistä enemmän uimatarvikkeita.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.