Pääuutiset | Uutiset

Kuohunlähteen asukkaat eivät vieläkään voi pysäköidä parkkitalossa sopimushinnoin – ”Asioista on erilaisia näkemyksiä ja tulkintoja”

Kuohunparkkiin on osoitettu 74 parkkipaikkaa viereisen Kuohunlähteen asukkaille. Ensisijaisesti parkkitalo on rakennettu asiointipysäköintiä varten.

Lukija otti taannoin Kangasalan Sanomiin yhteyttä ja ihmetteli, miksei Kuohunlähteen asukkaiden ole edelleenkään mahdollista saada sopimuspysäköintipaikkaa Kuohunparkista.  Rakennusluvassa Kuohunlähteelle on…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Tilaa lukuoikeus alkaen 3,50 €.

TilaaKirjaudu

Yksi kommenttiKommentoi

  • Kati13.8.2021 klo 19:41

    Suoraan Kangasalan talousarviosta 2020 otettu lainaus: Kangasalan kaupunki maksaa yhtiölle (Kangasalan Parkki Oy) enintään 500 000 euroa sitä vastaan, että luovuttaa pysäköintipaikkoja (ei velvoitepysäköintipaikkoja) kaupunkilaisten käyttöön ilmaiseksi 3 tunnin ajaksi. Vau, mitä maksaa se neljäs tunti? Ja tietääkö kaikki edes 3h maksuttomuudesta? Turistit, vierailijat ja ne, joille ei tule Kangasalan Sanomia? Ei mitään tietoa maksuttomuudesta, se vaan pitää tietää. Ja sitten etsitään ilmaista parkkipaikkaa kadun varsilta.. Me kaupunkilaiset maksamme siis puoli miljoonaa euroa veroina tälle Finnparkille joka vuosi. Parkkitalo on ollut aika lailla tyhjillään vuodesta toiseen. Paikkoja n. 330. Oen yllättynyt, jos siellä on n. 30 autoa. Yleensä vapaana n. 290-300 paikkaa. Siis isosti vajaa käytöllä ja me maksetaan. Mitä maksaa neljäs tunti? Kuka edes tietää 3 h. maksuttomuudesta, kun sitä ei kerrota sinne mennessä? Lisäksi olen oikeasti huolissani siitä, että tuleva Timanttikortteli, uusi keskustan kauppahalli ja entistä isompi K-kauppa vievät viimeisetkin tavalliset parkkipaikat. Kangasala on kunta, jota tiivistetään nyt joka suunnasta ilman oikean kaupungin vanhaa struktuuria. Kuihtuuko Kangasalan keskustan palvelut entisestään, kun autojen ainoa paikoitusalue on maailman kaunein parkkihalli? Kuka sinne parkkeeraa, kun voi mennä muuallekin minne auton saa kadun varteen? Ihan oikeaan kaupunkiin tai väljempään kuntaan? Tätä on syytä miettiä ihan vakavasti. Olenko ainoa, joka on huolissaan näistä nykyisen kaavoituksen linjauksista, jotka ovat todella ikäviä monella eri alueella?! Ja sitten pitää vielä lukea, että viereisen kerrostalon asukkaat eivät saa kohtuuhintaan ( raha lienee syynä? ) parkkeerata autojaan tyhjään parkkitaloon ja KUUKAUSIEN neuvottelulut junnaavat paikoillaan! Oikeesti?! Ja onko tämä kerrostalo kaupungin vuokratontilla? Onpa upeaa toimintaa ja kuka vastuussa? Harmittaa asukkaiden puolesta. Ainoat suuret uutiset parkkitalosta ovat olleet ilkivallan teot. No, keskustassa ei taida nuorisotiloja olla.