Kuohunparkin ongelmiin tartutaan heti – Nopealla korjaustoimenpiteellä toivotaan apua ulosajoon

5
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Kuohunparkin ulostuloja on moitittu ahtaiksi. Sekä seiniin että pysäköintilippuautomaattiin on jäänyt jälkiä autoista, jotka ovat ottaneet osumaa ulosmenossa.

Kangasalan Sanomat kirjoitti eilen keskiviikkona verkkosivuillaan uuden Kuohunparkin ongelmista. Palautetta on tullut ennen kaikkea ulosajon ongelmallisuudesta. Kapeiden poistumisväylien vuoksi moni on jo ehtinyt kolhimaan autoaan. Nyt Kangasalan Parkki Oy:n…


Tämä sisältö on vain Kangasalan Sanomien tilaajille

Jos olet tilaaja, saat sisällön käyttöösi kirjautumalla sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröi tunnuksesi tästä.

TilaaKirjaudu

5 kommenttia

 1. Muutem hyvä, mutta tässä suunnitelmassa tuo kolmas ruutu on vedetty syvemmälle moottoripyöräruudun päälle niin, että ruutuun ajaessaan ei mahdu kuskin ovesta ulos. Jos ruudun suunnittelisi täytettäväksi sisäänajon suunnalta, niin homma toimisi. Mutta hei – taatusti on ollut ongelmia aikoinaan muidenkin kaupunkien pysäköintitalojen kanssa, joten ei tätä nyt liikaa kannata hehkutella. Upea talo tukee hienosti keskustan vetovoimaisuutta!

  • Ei kai parkkihalli voi olla vetovoimaisuustekijä. Jotain muuta pitäisi löytyä. Toimari heittää pallon arkkitehdille. Kukahan on oliut valvoja, hänelle kai vastuu kuuluu. Nyt näyttää siltä, että jokainen Oskarin idea menee pieleen. Löytyyköhän Kirkkoharjun kahvioon yhtään kahvittelijaa ilmaisten avajaiskahvien jälkeen.

 2. Ei noissa nytkään autoja ole ollut ja ahdas tuo väylä ollut silti. Suunnittelija joku vastavalmistunut? Portteja pitää muuttaa jos tuosta haluaa toimivan. Itse en tuonne aja kun ulosajossa tarvitaan tuuria taidon lisäksi että selviää aitoa rikkomatta pois. Näkynee olemattomassa käyttöasteessa kunnes portteja muutetaan.

  Miksi tuonne muuten ajetaan ahtaasti hautuusmaan puolelta. Yksi ajaa ulos toinen sisän niin yhtäaikaa ei väylille mahdu.

 3. Tuosta ei tule hyvää muutoksilla. Tilannetta parantaisi kuitenkin, jos puomit siirrettäisiin rakennuksen ulkopuolelle. Niiden nykyiset korokkeet pitäisi poistaa. Tilaa on nyt ulostulossa yksinkertaisesti liian vähän, eikä parin autopaikan poistaminen auta juurikaan asiaa.
  Rakennuksen pilarit ovat pahasti haittaamassa liikennettä koko rakennuksen eliniän, joten hyvää tuosta ei saa koskaan. Olisihan tuon voinut suunnitteluvaiheessa vaikka torille piirtää ja testata.

 4. Jälleen yksi esimerkki huonosta suomalaisen työn laadusta, joka näkyy erityisen hyvin rakentamisessa. Miten noin amatöörimäinen virhe on edes mahdollinen täysin uudessa parkkihallissa? Sisään- ja ulosajon olisi voinut rakentaa vaikkapa rakennuksen päädystä ilman yhtään mutkaa.
  Onko suunnittelijalla mitään vastuuta? Entä tilaajalla, joka ei viitsi edes alkeellisimpia asioita suunnitelmasta tarkastaa ennen toteutusta. Tuskinpa. Ja miksi olisi, kun ”iloinen” veronmaksaja kuittaa laskut lopputuloksesta huolimatta…

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.