Kuoron ja tanssijoiden kuulumisia – Haastattelussa koreografi Kaisu Koittola

0

Hullu Prinssi 2.1 – musikaalin harjoitukset ovat hyvällä mallilla jokaisen työryhmän osalta! Puvustuksessa tehdään lisää uusia kauluksia, korsetteja, hameita ja muita upeita täysin kierrätysmateriaaleista tehtyjä vaatteita. Näyttelijät puurtavat erilaisten kohtausten ja biisien parissa niin tanssijoiden kuin kuoronkin kanssa yhdessä. Tiistaina tiimien vetäjät pitivät harjoitusten jälkeen tilannekatsauspalaverin. Palaverissa käytiin läpi jokaisen tiimin toimintaa. Musikaalin edistyminen vaikuttaa olevan aikataulussa ja kaikki vetäjät olivat erittäin tyytyväisiä tiimiensä toimintaan. Mutta mitä kuorolle ja tanssijoille mahtaa kuulua?

Musikaalissa on tänä vuonna yhteensä 24 kuorolaista ja jokaisen tehtäviin kuuluu laulamisen lisäksi myös erilaiset koreografiat. Stemmojen laulaminen sekä tanssiminen samaan aikaan ei ole kellekään aluksi helppo homma, mutta tähän mennessä siitäkin on selvitty mahtavasti ja kaikilla on harjoituksissa aina hauskaa. Esimerkiksi pahisten esittämään Pimeässä-kappaleeseen saadaan kuorolta ja tanssijoilta mahtavat lisävahvistukset, eikä kukaan voi välttyä läkähtymiseltä hyppimis- tai juoksukoreografioiden aikana. Tämän viikon videohaastattelussa saadaan kuulla musikaalin toisen koreografin, Kaisu Koittolan mietteitä musikaaliharjoitusten etenemisestä. Kuorotreeneissä ollaan tällä viikolla harjoiteltu erityisen tarkasti musikaalin loppubiisiä, ja uudet stemmatkin alkavat olla jo lähes täydellisesti kohdillaan! Kuoron pojat ovat myös tutustuneet täysin uuteen lauluun, jota ei ollut Hullun Prinssin 2019-versiossa ollenkaan. Ostathan lippusi, jotta pääset kuulemaan tämänkin laulun Kangasala-talossa.

Liput ovat myynnissä lippu.fi – nettipalvelussa ja Kangasala-talon lipunmyynnissä!

Haastattelussa koreografi Kaisu Koittola


Kiitos, kun jaat tämän jutun omissa verkostoissasi käyttämällä jutun jakonappeja! Tutustu kanavamme kaikkiin juttuihin sisältömarkkinointikanavamme etusivulla.

Hullussa Prinssissä tulee olemaan vähän vanhaa, paljon uutta ja jotain sinistä. Ammattilaisista ja kaikista halukkaista Kangasalan lukion oppilaista koostuva tuotantotiimi tekee vuoden 2019 menestysmusikaali Hullusta Prinssistä uuden version Hullu Prinssi 2.1 juhlistamaan Kangasalan satavuotista lukiota.

Hullu Prinssi verkossa
Hullu Prinssi Facebookissa
Hullu Prinssi Instagramissa
Kangasalan lukio YouTubessa

#hulluprinssi #kangasalanlukio #kangasala #kangasalatalo #kangasalaartscentre #kangasalansanomat #visitkangasala #kangasalankaupunki #haarukka #lukiolaiset #musikaali #musiikki #teatteri

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.