Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Kyläkaupassa parannetaan maailmaa

Kyläkauppa Nikkilän vakioasiakas Jari Männikkö on lähes kokonaan lopettanut isoissa kaupoissa asioimisen. Hän käy viiden kilometrin päässä sijaitsevassa tutussa kaupassa päivittäin.

Uutiset - 15.6.2016 kello 14.30
Kangasalan Sanomat
Kyläkaupassa parannetaan maailmaa
Kassamyyjä Erika Jokinen ja vakiasiakas Jari Männikkö eivät säästele nauruhermojaan kohdatessaan.

– Tämä on lähellä ja henkilökunta on mukavaa. Laajennuksen myötä kaupasta saa kaiken päivittäistavaran. Ostan yleensä tarjouksessa olevia tuotteita ja suunnittelen ruuan sen mukaan. Tämäkin ranskanleipä ihan huusi, että nyt tehdään köyhiä ritareita, Männikkö kertoo.

Kyläkaupalle miestä houkuttelevat myös munkki ja kahvi. Niiden lomassa tapaa muita kyläläisiä ja kesäasukkaita. Kuulumisia vaihdetaan joskus pitkäänkin.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!

– Välillä käyn munkkikahvilla kaksikin kertaa päivässä. Samalla tulee parannettua maailmaa, Männikkö toteaa.

Sahalahden Pakkalassa sijaitseva kyläkauppa on palvellut asiakkaita vuodesta 1965. Kaupan tulevaisuus vaikuttaa hyvältä, kun kauppias kokee haasteeksi lähinnä kiireen. Nikkilän kyläkaupalla asiakasvirta vilkastuu pääsiäisen jälkeen ja kesällä myynti jopa tuplaantuu.

– Olemme kasvusuunnassa koko ajan, kiitos loistavien asiakkaiden. Viime kesäksi valmistui laajennus eli tilat kasvoivat 120 neliöstä 185 neliöön. Sen myötä valikoima on parantunut, kauppias Marko Nikkilä kertoo.

 

 

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
~
Takaisin ylös