Menovinkit | Pääuutiset

Kylän suurin kisastudio jatkaa Leijonien kanssa: ”Vaikka kyseessä on osin anniskelukatsomo, tämä on koko yhteisön tapahtuma ja myös perheet ovat erittäin tervetulleita”

Jääkiekon MM-kisoja käydään parhaillaan Tampereella. Kangasala-talossa otteluita pääsee ensi torstaista alkaen seuraamaan niin pitkään, kuin Suomi pelaa. Kuva: Heli Keskinen

Haluaisitko katsoa MM-kiekkoa suurelta valkokankaalta isolla joukolla kotikaupungissa? Nyt se on mahdollista, sillä kylän suurin kisastudio jatkaa Leijonien kannustamista Kangasalla.

Kangasala-talo, Kulttuuriravintola Jalmari ja Kangasalan Sanomat tarjoavat ainutlaatuisia tapahtumia Leijona-peleihin niin kauan, kuin Suomi pelaa. Pelit toistetaan Kangasala-talon salin elokuvakankaalta ja saliin rakentuu myös anniskelualue.

Ottelut lähetetään MTV3-kanavan lähetyksinä.

– Idea kisakatsomolle on jo pidempään ollut mietteissä. Nyt alkaa kotikisatunnelma olla kuumimmillaan, joten ravintolan aloitteesta päätettiin viedä ajatus maaliin. Toivottavasti sinne päätyy myös useampi Suomen kiekko! On hauska päästä tarjoamaan tallainen erilainen elämys suurelta valkokankaalta, kertoo Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen.

Tapahtuma antaa myös mahdollisuuden kokeilla, miten konsepti toimii. Jos kokemukset ovat hyviä, voidaan erilaisia tapahtumia järjestää samalla tyylillä myöhemminkin.

– Kulttuuriravintola Jalmari, Kangasala-talo ja Kangasalan Sanomat ovat etsineet mahdollisuutta tarjota jotakin yhdistävää ja yhteisöllistä tekemistä kaikille kangasalalaisille. Tässä oli siihen mainio tilaisuus, iloitsee Kangasala-talon viestintä- ja markkinointipäällikkö Irmeli Jokilampi.

Kulttuuriravintola Jalmarin toimitusjohtaja Janne Heinonen lisää, että toimijat halusivat olla kotikisoissa mukana myös paikallisesti.

– Olisi hienoa, että kisakatsomossa olisi väkeä vauvasta vaariin nauttimassa hyvästä tunnelmasta. Vaikka kyseessä on osin anniskelukatsomo, tämä on koko yhteisön tapahtuma ja myös perheet ovat erittäin tervetulleita, hän huomauttaa.

Samaa toivoo myös Kangasalan Sanomien toimitusjohtaja-päätoimittaja Heli Keskinen.

– Oli hieno huomata, kuinka kolme eri toimijaa saivat tapahtuman pystyyn hyvin nopeasti. Idean syntymisestä sen yhteiseen toteuttamiseen kesti vain muutaman päivä. Nyt toivomme, että kangasalalaiset saapuvat tähän yhteiseen penkkiurheilun juhlaan pitämään tunnelmaa katossa, Keskinen hymyilee.

Kisakatsomoon mahtuu 200 ensimmäisenä paikan päälle saapuvaa. Tapahtuma on ilmainen. Omia kisaeväitä ei saa tuoda tapahtumaan, sillä anniskelun hoitaa ravintola.

Tapahtuma on ikärajaton, mutta anniskeluoikeutettuun osaan katsomosta pääsevät vain täysikäiset. Katsojia toivotaan pukeutuvan Leijona-paitaan ja ottamaan mukaan Suomi-rekvisiittaa. Suomi-asuste päällä saa alennusta ruoka-annoksista Jalmarissa.

Kylän suurin kisastudio!

  • Leijonat Kangasala-salin isolla valkokankaalla Suomen pelien aikana niin kauan, kun Suomi pelaa mukana.
  • Suomen jääkiekkomaajoukkueen pelit MTV3-kanavan lähetyksinä jääkiekon MM-kisojen puolivälieristä niin pitkälle kuin Suomi pelaa.
  • Ravintola palvelee koko tapahtuman ajan (ei omia kisaeväitä).
  • Salissa rajattu anniskelualue.
  • Kisakatsomon tarjoavat Kulttuuriravintola Jalmari, Kangasala-talo ja Kangasalan Sanomat
  • Vapaa pääsy!
  • 200 ensimmäistä mahtuu mukaan!
  • Lue lisää: https://kangasala-talo.fi/tapahtumat/kylan-suurin-kisastudio/
MainosTilaa Kangasalan Sanomat alkaen 3,50 €.Tilaa tästä

Kommentoi

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.