Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Lahdentie rakentuu vähitellen

Huutijärveltä Pälkäneen suuntaan lähtevän Lahdentien osuuden tiesuunnitelma on valmis. Isot parannustyöt joutuvat odottamaan valtion rahoitusta.

Uutiset - 24.11.2017 kello 8.30
Kangasalan Sanomat / Juha Jäntti
Lahdentie rakentuu vähitellen
Huutijärven ja Pälkäneen välinen valtatieosuus saa ely-keskuksen suunnitelmien mukaan kaksi ohituskaistaosuutta. Varalan ohituskaistan itäinen pää sijoittuu Mustikkavuorentien liittymän tuntumaan. Uudistusten toteutuksen aikataulu ei ole vielä tiedossa, ja se riippuu valtion tulevien vuosien budjettipäätöksistä.

Pirkanmaan ely-keskus aloittaa toteutukset tienpidon rahoituksen salliessa pienemmistä osahankkeista.

Suurimpia uudistuksia välillä Huutijärvi–Laitikkala ovat kaksi ohituskaistaosuutta, jotka sijoittuvat Raikkuun ja Varalaan. Osuudet saavat keskikaiteet ja molemminpuoliset riista-aidat.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!

Ohituskaistojen rakentaminen sisältää osuuksilla olevien yksityistieliittymien poistamisen. Ely-keskus rakentaa tilalle korvaavia valtatien suuntaisia rinnakkaisteitä.

Kun koko tiesuunnitelma on aikanaan toteutettu, noin 25 kilometrin mittaiselta suunnitelma-alueelta ovat poistuneet kaikki 30 yksityistieliittymää. Tavoite on siirtää yksityistieliittymät muualle kuin suoraan valtatielle risteäviksi.

Mobiliasta Lahdentielle johtavan Kisarannantien liittymä poistuu liittymäjärjestelyjen myötä.

Lue lisää Lahdentietä koskevista suunnitelmista 22.11.2017 ilmestyneestä numerostamme: https://kangasalansanomat.fi/ksdigi

Kommentoi / Keskustele aiheesta
Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
~
Takaisin ylös