Lahtisten taidekokoelma vetosi yleisöön – Kangasala-talo teki kävijäennätyksen

1
Picassosta Pyykköön – Lahtiset keräilijöinä -näyttely oli esillä 16.6.–9.9.2018 Kimmo Pyykkö -taidemuseossa. Kuva: Jussi Koivunen.

Viime vuosi oli Kangasala-talossa tapahtumantäyteinen. Erilaisia konsertteja ja esityksiä, elokuvia, taidemuseon opastuksia ja tapahtumia sekä yleisö- ja yksityistilaisuuksia järjestettiin yli 400. Talossa vieraili vuonna…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Tilaa lukuoikeus alkaen 3 €.

TilaaKirjaudu

1 kommentti

  1. Onneksi olkoon Kangasala-talo! Hyvää työtä. Kävijämäärä alkaa olla kunnossa.
    Toista on uimahalli. Kävijämäärä laskee kuin lehmän häntä sekä uimassa että muissa tiloissa. Oskari ja Salmela ryssivät koko uimahallin toiminnan joka oli niin hyvässä mallissa Paulan sitä hoitaessa. Nyt on uimahalliyhtiö tehnyt varmaan satojen tuhansien tappiot. Kannattikohan hyvän tj:n erottaminen. Ensin vietiin parkkipaikat ja muut toimintaedellytykset. Sitten tehtiin täysin perusteeton irtisanominen jolla miehet yritti peittää omat mokansa. Nyt on Kuohun pihatkin hiekoittamatta ja uudet parkkipaikat hengenvaarallisen liukkaita. Eikä kukaan välitä asiakkaista pennin vertaa. Helppo on Oskarin, Salmelan ja hyvien veljien tehdä järjettömiä, vääriä päätöksiä kun aina on mokille maksaja, me köyhät veronmaksajat.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.