Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Lainoissa on eroja – Muista kilpailutus

Lainojen kilpailutuksella voit säästää jopa tuhansia euroja. Lainaa ottaessa ainoastaan kuluilla ja laina ehdoilla on väliä, joten unohda turha uskollisuus nykyistä pankkiasi kohtaan ellei uskollisuutesi säästä sinulle selkeitä euroja.

MAINOS Lainanvälittäjä
Lainoissa on eroja – Muista kilpailutus
Oman pankin laina ei ole aina halvin. Lue miten edullisin laina löytyy vaivattomasti ja nopeasti.

Nykyisin laina otetaan yleensä joko omasta pankista tai erillisen verkkopalvelun kautta. Lue alta kuinka voit säästää selvää rahaa kilpailuttamalla lainasi eri rahoituslaitoksilla.

Kilpailutus kannattaa siis muistaa aina.

Lainojen vertaileminen

Lainoja tulee aina vertailla lainatarjouksesta selviävän todellisen vuosikoron perusteella. Tämä kertoo lainan todelliset kulut. Todelliseen vuosikorkoon on laskettu mukaan avauspalkkio, laskutuslisät, tilinhoitokustannukset, korot sekä kaikki muut mahdolliset kulut.

Lainoja tulee vertailla aina todellisen vuosikoron perusteella.

Kannattaako laina ottaa omasta paikallisesta pankista?

Usein oma pankkisi on hyvä vaihtoehto lainanantajaksi, mutta ei aina. Suomen markkinoille on pyrkimässä useita maailmalla tunnettuja pankkeja, jotka osaavat usein arvostaa uutta asiakasta enemmän kuin oma pankkisi jo olemassa olevaa asiakasta. Lainatarjous vois siis olla yllättävän paljon halvempi muulta kuin omalta pankilta. Oma pankki saattaa myös tehdä paremman tarjouksen nähdessään kilpailijan antaman halvemman tarjouksen.

Oman pankin lainatarjoukseen ei kannata tyytyä suoraan.

Näin kilpailutat lainat

Lainanvälittäjä.fi verkkopalvelu kilpailuttaa lainat pankeilla ja rahoitusyhtiöillä. Palvelu on täysin ilmainen ja useiden lainanantajien lainatarjoukset toimitetaan nopeasti hakemuksessa annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Yksi hakemus riittää selvittämään kuka tarjoaa halvinta lainaa.

  1. Siirry kilpailuttamaan laina Lainanvälittäjälle
  2. Valitse lainasumma
  3. Valitse laina-aika
  4. Lähetä lainankilpailutushakemus
  5. Hae lainaa halvimman lainatarjouksen antaneelta pankilta tai vertaa sitä oman pankkisi antamaan lainatarjoukseen

Jos olet jo ottanut lainan tai lainoja, joihin et ole tyytyväinen, niin lainojen yhdistäminen säästää selvää rahaa lähes poikkeuksetta.

Lähetä ilmainen lainankilpailutushakemus jo tänään.

Nämä esimerkkilainat kertovat hyvin, miksi kilpailutus kannattaa

Esimerkki 1: Pankin lainaesimerkki

3000 € suuruiselle lainalle vuoden maksuajalla todelliseksi vuosikoroksi lainalaskuri arvioi 7,90 %. Todellinen vuosikorko sisältää nostopalkkion, vuosimaksut kolmelta vuodelta ja kuukausittaiset laskutuspalkkiot. Kokonaisuudessaan lainan kulut ovat 120 € ja lainasta takaisin maksettava summa 3120 €.

Todellinen vuosikorko: 7,90 %

Kulut yhteensä: 120 €

Lähde: https://www.op.fi/op/henkiloasiakkaat/lainat/kulutusluotot/jatkuva-luotto?id=20330&srcpl=8

Esimerkki 2: Rahoitusyhtiön lainaesimerkki

3000 € suuruiselle lainalle vuoden laina-ajalla todelliseksi vuosikoroksi lainaesimerkissä annetaan 138,45 %. Todellinen vuosikorko sisältää nostopalkkion, vuosimaksut kolmelta vuodelta ja kuukausittaiset laskutuspalkkiot. Kokonaisuudessaan lainan kulut ovat 1656,47 € ja takaisin maksettavaa on yhteensä 4656,47 € verran.

Todellinen vuosikorko: 138,45 %

Kulut yhteensä: 1656,47 €

Lähde: http://www.eurolimiitti.fi/

Lainanvälittäjä palvelu on luotu auttamaan

Lainanvälittäjä lainankilpailutuspalvelu on kehitetty auttamaan halvimman lainan löytämisessä. Ruotsissa (Lånemäklaren.se) jo pitkään toiminut verkkopalvelu on kehitetty niin, että lainahakemukset voidaan toimittaa suoraan yhteistyössä toimiville rahoituslaitoksille, jolloin lainatarjoukset saadaan todella nopeasti takaisin ja toimitettua hakijalle. Näin palvelu toimii tietysti myös Suomessa.

Lainanvälittäjä

Kilpailuttamalla lainan et sitoudu mihinkään, mutta voit säästää tuhansia.

~
Takaisin ylös