Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Lamminrahkan osayleiskaavasta ei tehty jatkovalitusta

Uutiset - 21.1.2016 kello 15.29

Lamminrahkan osayleiskaavan hyväksymispäätöksestä ei ole tehty jatkovalitusta korkeimpaan hallinto-oikeuteen. Luontoyhdistykset valittivat viime vuonna kaavan hyväksymispäätöksestä Hämeenlinnan hallinto-oikeuteen, joka hylkäsi valitukset.
Valitukset kohdistuivat luontoarvojen, erityisesti liito-oravan elinympäristöjen huomioimiseen kaavassa. Koska jatkovalitusta KHO:oon ei tehty, Lamminrahkan osayleiskaavan hyväksymispäätös on lainvoimainen.


– Käynnistämme Lamminrahkan eteläosien asemakaavoituksen tänä vuonna. Lamminrahka-talo kouluineen, päiväkoteineen ja hyvinvointipalveluineen kaavoitetaan ensimmäisten joukossa, kertoo Lamminrahkan projektipäällikkö Sanna Karppinen.
Tampereen rajalle, Lahdentien varteen rakentuva Lamminrahkan asuin- ja yritysalue on yksi Tampereen seudun merkittävimmistä uusista alueista. Sinne rakentuu koti 8 000 asukkaalle, ja Tampereen puolelle Ojalaan lisäksi 5 000 asukkaalle.
Lamminrahkan kaupunginosan rakentamista ohjaavat neljä periaatetta: luonnon ja kaupungin yhteys, monipuolisuus, yhteisöllisyys ja hyvinvointi. Tavoitteena on rakentaa kaupunkimainen asuin- ja yritysalue luontoa mukaille

Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
Kommentoi / Keskustele aiheesta
Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
~
Takaisin ylös