Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Lamminrahkan osayleiskaavasta ei tehty jatkovalitusta

Uutiset - 21.1.2016 kello 15.29

Lamminrahkan osayleiskaavan hyväksymispäätöksestä ei ole tehty jatkovalitusta korkeimpaan hallinto-oikeuteen. Luontoyhdistykset valittivat viime vuonna kaavan hyväksymispäätöksestä Hämeenlinnan hallinto-oikeuteen, joka hylkäsi valitukset.
Valitukset kohdistuivat luontoarvojen, erityisesti liito-oravan elinympäristöjen huomioimiseen kaavassa. Koska jatkovalitusta KHO:oon ei tehty, Lamminrahkan osayleiskaavan hyväksymispäätös on lainvoimainen.


– Käynnistämme Lamminrahkan eteläosien asemakaavoituksen tänä vuonna. Lamminrahka-talo kouluineen, päiväkoteineen ja hyvinvointipalveluineen kaavoitetaan ensimmäisten joukossa, kertoo Lamminrahkan projektipäällikkö Sanna Karppinen.
Tampereen rajalle, Lahdentien varteen rakentuva Lamminrahkan asuin- ja yritysalue on yksi Tampereen seudun merkittävimmistä uusista alueista. Sinne rakentuu koti 8 000 asukkaalle, ja Tampereen puolelle Ojalaan lisäksi 5 000 asukkaalle.
Lamminrahkan kaupunginosan rakentamista ohjaavat neljä periaatetta: luonnon ja kaupungin yhteys, monipuolisuus, yhteisöllisyys ja hyvinvointi. Tavoitteena on rakentaa kaupunkimainen asuin- ja yritysalue luontoa mukaille

Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
~
Takaisin ylös