Lasten ja nuorten harrastustoiminta käynnistyy Kangasalla maanantaina

0
Myös Kangasalan jäähalli avataan jälleen lasten ja nuorten harrastamista varten.

Lasten ja nuorten harrastustoiminta käynnistyy myös Kangasalla jälleen maanantaina 11. tammikuuta. Toiminnassa noudatetaan kuitenkin yhä aluehallintoviraston kokoontumisrajoituksia.

Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä päätti tiistaina pitää muut suositukset voimassa toistaiseksi, mutta vapauttaa lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Pirkanmaa on yhä epidemian kiihtymisvaiheessa.

Alle 20-vuotiaiden lasten ja nuorten harrastustoiminta voidaan suositusten mukaisesti käynnistää maanantaina korkeintaan kymmenen henkilön ryhmissä.

Kangasalla harrastustoiminta käynnistyy alle 20–vuotiaiden liikuntaryhmien ja taiteen perusopetuksen toiminnan osalta 11. tammikuuta. Kansalaisopiston toiminta jatkuu 18. tammikuuta alkaen.

Liikunta- ja harrastusryhmät tiedottavat toiminnastaan tarkemmin omilla verkkosivuillaan.

Kangasalan kaupunki kertoo toimivansa aluehallintoviraston asettamien kokoontumisrajoitusten ja Pirkanmaan alueellisten suositusten mukaisesti. Seuraavan kerran Pirkanmaan alueellisia suosituksia tarkastellaan ensi viikon tiistaina 12. tammikuuta.

Myös yksityistilaisuuksissa suositellaan yhä noudattamaan enintään 10 henkilön rajaa sekä käyttämään maskeja ja huolehtimaan turvaväleistä. 

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.