Lasten omat festarit valtaavat Kangasalan kesäteatterin 1.7.

0
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.

Lasten löytöretkiviikon päätapahtuma Lasten festarit järjestetään Kangasalan kesäteatterin ja Mobilian alueella torstaina 1.7.2021 klo 17-20. Kaikille avoimeen tapahtumaan pääsee helposti Kangasalan ja Tampereen keskustasta bussilla numero 40b, joka pysähtyy Mobilian pääoven edustalla.

Festareilla esiintyvät Taikuri Tiikkanen, Loiskisorkesteri ja klowni Dodo, sekä Karvapäät. Lisäksi koko päivän alueella valtavasti tekemistä. Kuten Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsän työpaja, jossa voi valmistaa maksutta festarirannekkeita, Taikahileen Glitter-tatuointeja, Poledance Piagrinan sirkus, akrobatia ja tankotanssipiste, jossa pääsee kokeilemaan taitojaan erilaisissa lajeissa ja osallistumaan kiipeilykilpailuun. Nellin ja Niilon pellepuisto, Kirjastoauto Konsta ja käymässä kaverikoirat. 

Kesäteatterin Herkut Lisukkeineen -kioski palvelee koko festareiden ajan ja tarjoilee kuumia sekä kylmiä virvokkeita, sekä herkullisia suolaisia ja makeita pikkusyötäviä. Mobilian automuseo on myös avoinna kello 20 saakka.

Ohjelma:

Klo 18-18.30 Taikuri Tiikkainen 

Klo 19-19.45 Loiskisorkesteri ja klovni Dodo

Mobilian näköalatasanteella esiintyvät:
Klo 17.30-18 sekä klo 18.30-19 Karvapäät!

Katso koko löytöretkiviikon ohjelma oheisesta ohjelmalehtisestä tai osoitteesta www.lastenloytoretki.fi

Tapahtumaan vapaa pääsy!

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.