Uutiset

Lihan alkuperämaa on ilmoitettava kirjallisesti vapusta lähtien – Moni paikallinen lounaspaikka suosii kotimaista, ulkomaiseen voi pakottaa hinta

Yrittäjä Jani Kähärä kokee, että avokeittiöllä varustetussa lounaspaikassa asiakkaat voivat halutessaan ja ehtiessään kysellä ruoista ja raaka-aineista.

Toukokuussa astuu voimaan uusi kansallinen asetus, joka velvoittaa kaikki ruoan tarjoilupaikat, kuten ravintolat, lounas- ja laitosruokalat sekä pikaruokapaikat ja kahvilat, ilmoittamaan kirjallisesti niissä tarjottavan lihan…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Tilaa lukuoikeus alkaen 3,50 €.

TilaaKirjaudu

Kommentoi

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.