Liikennemerkin lisäkilpi ei naurata kaikkia – Ely-keskus pohtii rikosilmoituksen tekoa

33
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Korvenperäntien molempiin päihin on ilmestynyt liikennemerkkiin lisäkyltti, joka on saanut huvittuneen vastaanoton sosiaalisessa mediassa. Lukijan kuva

Suinulan Korvenperäntien liikennemerkki on herättänyt huvitusta sosiaalisessa mediassa viikonlopun aikana. Molemmista suunnista tietä ajavia ihmisiä tervehtii nyt lisäkilpi, joka ilmoittaa harvinaisen suorasti…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Erikoistarjous: kuukauden tilaus alkaen 6,90 €.

TilaaKirjaudu

33 kommenttia

 1. Ely- keskusta ei myöskään ole huvittanut hoitaa alikulkuja. Ruutanan koulun alikulkutunneli jäi viime talvena tyystin hoitamatta heiltä ja tuskin siellä mitään ensi talvenakaan tapahtuu. Loistava esimerkki siitä kuinka verrattoman huono hyötysuhde veronmaksajien rahoilla on. Julkinen laitos joka ei hoida tehtäviään on hyödytön syöpäläinen. Ei kelpaa edes verkonpainoksi.

 2. Mielestäni Elykeskuksen vastaavasta pitää tehdä rikosilmoitus tehtävien laiminlyönnistä ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

 3. Eikö ely-keskuksella ole tosiaan muuta JÄRKEVÄMPÄÄ tekemistä kuin täysin turhien rikosilmoitusten teko???.. JÄRKEVIN teko olisi lopettaa koko ely täysin turhana laitoksena ja pistää siellä pyörivät virkahenkilöt oikeisiin töihin.

 4. Suomessa on mentaliteetti rankaistaan ihmisiä jotka tuovat totuuden ilmi. Herrat saavat palkankorotuksen kun eivät hoida töitään. Eläkeläinen

 5. Mielstäni hyvin asiallinen merkki tien kuntoonnähden,myös talvisin rautatien ylittävän
  sillan reunat ovat koko talven tekemättä,joten joutuu kävelemään ajoradalla.
  Penkat ovat pleksin korkeudelle,jolloin niiden päälle kiivetessä ja yläreuna on vyötärön
  korkeudella,kyseessä on jo turvallisuus riski koska lyhelläkin kepillä ylttyisi ajojohtimiin.

  • Tuolla reilu kilometrin pätkällä Siitamantieltä kirkonkyläntielle on on vaarallisin asia puuttuva kevyenliikenteenväylä. Asiasta on hinta-arviokin olemassa ja se ei ole paljon siitä että turvaa jalankulkijoiden ja pyörälijöiden hengen seuraavat 50vuotta jos kunta ja ely vaan päättää asian.

 6. Vuodesta toiseen tätä kyseistä tietä kulkeneena, voin todeta että nyt on kyltti löytänyt paikkansa. Käykääpä tättähäärät itse ajamaan edes kerran ylös ja alas tämä mäki jos asiasta erimielisyyksiä..

 7. Tuon tien varrella on koulu, päiväkodit ja uimaranta ja liikenne tosi vilkasta. Kevyenliikenteenväylää tuohon ei saada, ei sitten millään.

  Missä muualla monen sadan lapsen koulun ja kahden päiväkodin vieressä ei ole klv:ää ja tie tuossa kunnossa? Lisäksi vielä bussien kääntöpaikka ja raskas liikenne ohjattu 9-tieltä tähän? Nyt päättäjät toimintaa!

 8. Voisipa tuollaisella tarmolla paneutua itse ongelmaan niin loppuiai ongelmat. Joku paikallinen Robin Hood on vaan hyvää hyvyyttään koittanut jotenkin vauhdittaa asioita.

 9. Miksi täysin asiallinen lisäkilpi täytyy poistaa, ihmisrt osaa varoa ja ei tule ongelmia mitäs jos ihminen kuolee tuolla tieosuudella korvaako tai rupeaako ely sitten hommiin?

 10. Jokainen älykäs ihminen alkaisi tutkimaan tienhodon laiminlyöntiä, laiminlyöjää ja kunnostusta eikä merkin asettajaa.

 11. Haloo! Poliisilla on varmaan tärkeämpääkin tekemistä,kuin tutkia kenen toimesta sinänsä totuudenmukainen lisäkilpi on asennettu.

 12. Paljonko rikosilmoituksen tekoon käytetty työaika kokonaisuudessaan maksaa? Senkin rahan voisi käyttää teiden kunnostamiseen.

 13. Toivottavasti #Ely virkamiehet samalla jalkautuvat tutkimaan tien ja miettivät miksi se lisäkilpi on sinne laitettu… 🤔
  Elyn toiminta ko. asiassa on rikollista kun vaarantavat sekä käyttäjien ja liikenneturvallisuuden koska eivät ole tietä kunnostaneet.

 14. ELY Minä voin tunnustaa ja ottaa syyt niskoilleni jos syyllistä etsitte, elkää enempää tuhlatko meidän veronmaksajien rahoja omien virheiden takia! Soittakaa niin tuun keskustelee vaikka sitte käräjille terveisin Pietari Korkiatupa

 15. Kuvastaa hyvin virkamieskoneiston toimintaa, eikä ole Suomi muuttunut mihinkään suuntaan virkamiesten osalta. Jäykkää on.

 16. Tänä vuonna vähän rahaa teiden korjaamiseen? Luulisi nyt sen verran edes löytyvän, että peittäisi isot reiät asvaltista vaikka hiekalla!!

 17. Jaskanpauhantaa jos menee oikeuteen.

  Hoitaisivat hommansa ja pitäisivät tiet kunnossa, eivätkä vetelisi paikkansa pitävistä kommenteista herneitä nenäänsä.

 18. ”Meillä on ollut tänä vuonna erityisen vähän varaa huonokuntoisten teiden päällystämiseen. Toivomme, että tulevat vuodet näyttävät valoisemmilta ja näiden huonokuntoisten osuuksien päällystämiseen saadaan lisää rahaa”
  Mietin että mihin ne tuhlaavat kaikki autoilijoita saavat verorahat. Kumminkin me maksamme kaikista eniten veroa. Mihinköhän ne käyttävät nuokin verorahat mitä kertyy autoverosta jne.. Meillä suomessa on tosi huonossa kunnossa olevat tiet.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.