Liinamaan puolustajat saivat toimitettua viestinsä päättäjille

2
Mikko Kiio on ollut Paula Liinamaan erottamista vastustavan adressin alullepanija yhdessä muutamaan muun henkilön kanssa. Liinamaa seurasi tapahtumia sivusta Kangasala-talon valtuustosalin aulassa ja myös varsinaisen kokouksen aikana. Kiio kävi kättelemässä Liinamaan adressin luovutuksen jälkeen.

Kaupunginjohtaja ja luottamushenkilöjohto vastaanottivat maanantai-iltana ennen valtuuston kokouksen alkua adressin, jossa vastustetaan uimahalliyhtiön toimitusjohtajan Paula Liinamaan erottamista.

Valtuuston puheenjohtaja Hanna Laine (sd.) kiitti luovuttajia aktiivisuudesta. Oskari Auvinen, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Heikki Lyytinen (kok.) ja varapuheenjohtaja Raimo Kouhia (sd.) ottivat paperin vastaan ilman sen kummempia puheita.

Adressin luovuttivat Mikko Kiio ja Sirkka Gustafsson. Potkut saanut toimitusjohtaja Paula Liinamaa seurasi tilannetta vierestä, kuten myös valtuuston kokousta, jossa tehtiin valtuustoaloite uimahalliyhtiön alasajosta.

Luovutushetkellä adressissa oli noin 250 allekirjoitusta. Adressin luovuttajat totesivat saatesanoikseen, että irtisanominen on välittömästi peruutettava, koska sille ei ole mitään todellisia perusteita, ja työpaikka täytyy antaa Liinamaalle takaisin.

Liinamaan potkut ovat kuohuttaneet kangasalalaisia pitkin kesää. Vuosikausia toimitusjohtajan tehtävää hoitanut Liinamaa irtisanottiin toimitusjohtajan pestistä 13. kesäkuuta.

2 kommenttia

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.