Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Liki 9 000 kangasalalaista antoi äänensä ennakkoon

Kangasalalaisista äänioikeutuista 36,7 prosenttia eli 8 799 henkilöä äänesti ennakkoon eduskuntavaaleissa. Heistä naisia oli 4 681 ja miehiä 4 118

Uutiset - 10.4.2019 kello 10.04
Kangasalan Sanomat
Liki 9 000 kangasalalaista antoi äänensä ennakkoon
Tauno ja Eila Nikkilä hoitivat kansalaisvelvollisuutensa heti ensimmäisenä ennakkoäänestyspäivänä samoin kuin Antti ja Riitta Meurmankin. Kahdeksankymppinen Tauno Nikkilä ei ole jättänyt yksikään vaaleja väliin. Henkilötietoja tarkisti Linda Hirvelä.

Eduskuntavaalien varsinainen vaalipäivä on ensi sunnuntai. Äänestää saa vain omassa äänestyspaikassa, joka on merkitty postitse tulleeseen ilmoituskorttiin.

Vaalihuoneistot avautuvat vaalipäivänä aamuyhdeksältä, ja äänestys jatkuu kello kahdeksaan illalla. Mukana pitää olla kuvallinen henkilöllisyystodistus, esimerkiksi sirullinen henkilökortti, ajokortti tai passi.

Eduskuntavaalien varsinainen äänestyspäivä on sunnuntaina 19.4.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös