Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Liutussa ajetaan pari viikkoa kiertotietä

Kangasalantien, Vatialantien ja Liutuntien liittymässä käynnissä olevien tienrakennustöiden vuoksi Liutussa ajetaan seuraavat pari viikkoa kiertotieltä. Kangasalantie on suljettu Liutussa ajoneuvoliikenteeltä 400 metrin matkalta Vatialantien risteyksestä Tampereelle päin.

Uutiset - 3.9.2018 kello 9.22
Kangasalan Sanomat
Liutussa ajetaan pari viikkoa kiertotietä
Kangasalantie on rakennustöiden vuoksi suljettu pari viikkoa. Mottoriliikenne ohjataan kiertotielle.

Moottoriliikenne ohjataan 3.9.–16.9. kulkemaan kiertoteitse Holvastintien ja Kaukajärventien kautta. Kulku tonteille järjestetään. Sen sijaan jalankulkijat ja pyöräilijät voivat sulun aikanakin käyttää normaalisti Kangasalantien vierellä kulkevia kevyen liikenteen väyliä.

Kiertotiejärjestelyn aikana Toosin alikulku uusitaan ja tehdään vesihuoltoon liittyviä töitä. Sululla halutaan varmistaa työn turvallisen toteuttamisen lisäksi koululaisten ja muun kevyen liikenteen turvallinen Kangasalantien ylittäminen.

Kangasalantien ja Vatialantien risteyksen kiertoliittymä valmistuu marraskuussa Pirkanmaan ely-keskuksen ja Kangasalan kaupungin yhteisenä MAL-hankkeena. Hankkeen kustannukset ovat vajaa miljoona euroa.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös