Livekonsertti Kangasala-talosta oli menestys – ”Tullaan mieluusti uudelleenkin”

0

Kangasalan kaupungin ja Kangasala-talon järjestämä virtuaalikonsertti keräsi torstaina suuren yleisön YouTube-kanavan ääreen. Kangasala-talossa tyhjille katsomoille poikkeusolojen vuoksi esiintyneen Pekko Käppi & K:H:H:L:n konsertti lähetettiin suorana lähetyksenä YouTubessa.

Konsertin tarkoituksena oli kaupungin mukaan tarjota kulttuurin mieltä virkistävä vaikutus ja koota kaikki kaupunkilaiset yhteen virtuaalisen kulttuurin äärelle koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen ja haastavien aikojen keskellä.

Kokonaisuudessaan konsertilla oli yli 1 200 katsojaa ja sitä kiiteltiin vuolaasti. Konsertin aikana katsojat myös keskustelivat vilkkaasti chattiboksin välityksellä.

Myös Käppi bändeineen koki keikan erittäin onnistuneeksi.

– Oli kyllä kiva soittaa tällaisessa tilanteessa, ja kyllä tällaisessa talossa kelpaakin soittaa. Näin hieno ja toimiva talo, ja näin lähellä Tamperetta. Tullaan kyllä mieluusti uudelleenkin tänne keikalle, Käppi bändeineen hehkutti keikan jälkeen.  

Konsertti jää toistaiseksi täysimittaisena katsottavaksi Kangasalan kaupungin YouTube -kanavalle tänne >>

Kangasalan kaupungin ja Kangasala-talon lisäksi konsertin mahdollistavat OP Kangasala, Kangasalan Sanomat ja Visit Kangasala.  

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.