Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Lokakuun lopulla liikutaan uusilla kentillä

Suoraman tekonurmikentän rakentaminen ja lukion pallokentän laajennustyöt ovat sujuneet aikataulussa. Molemmat kentät valmistuvat syksyn aikana.

Uutiset - 25.8.2017 kello 8.11
Lokakuun lopulla liikutaan uusilla kentillä
Suoraman tekonurmikentän nurmi alkaa olla paikallaan. Työnjohtaja Juha-Matti Niemisen mukaan kenttä aidataan, sille asennetaan uudet valaisimet ja sen viereen tehdään pysäköintipaikka henkilöautoille ja busseille.

Suoramalla tehdään parhaillaan nurmen asennustöitä. Vaikka nurmi alkaakin olla paikallaan, alueella riittää vielä töitä.

– Vielä tässä riittää viimeistelytöitä ja alueella on muutakin hommaa, kertoo työmaiden työnjohtaja Juha-Matti Nieminen urakoinnista vastaavasta Kreate Oy:sta.

Nurmen ympärille pystytetään aita ja kentälle asennetaan uudet valaisimet. Lisäksi nurmikentän ympärille tulee uutta pysäköintitilaa busseille ja henkilöautoille.

Alueelle tulee myös jääkiekkokaukalo ja uusi luistelukenttä, jotka sijoitetaan tekonurmikentän ja nykyisen luonnonnurmikentän väliin.
Niiden pohjia lanataan parhaillaan.

– Kentät ovat hyvä juttu talvea ajatellen, kunnan ulkoliikuntapaikkojen kunnossapidon etumies Martti Vainio toteaa.

Ennen talvea seurat pääsevät mahdollisesti vielä pelaamaan uudella tekonurmella, sillä Nieminen kertoo, että koko alueen on sovittu olevan valmis lokakuun loppuun mennessä.

Lokakuun lopussa valmista on myös lukion pallokentällä, jonka laajennustyöt alkoivat heinäkuussa. Kentän koko tuplaantuu entisestä. Se päällystetään kivituhkalla.

Koska lukion kenttä on remontissa ja Pikkolan hiekkakentille rakennetaan Tredun Kangasalan uutta toimipistettä, lukion ja Pikkolan koulun oppilaiden on täytynyt siirtyä liikuntatunneilla muualle.

– Kentät ovat nyt toistaiseksi vähän kauempana. Tällä hetkellä oppilaat käyttävät Finnentien tapahtumakenttää. Myös Tarpilan kenttä on käytössä, Vainio toteaa.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös