Löytöretkellä voi vaikka bongailla lintuja taidemuseossa

0
Lintubongarina taidemuseossa -kierroksen tehtäväkortit on sujautettu värikkääseen kassiin, jonka saa lainaksi lipunmyynnistä. Kortit ovat Pitkäjärven koulua käyvän Verna Honkasen käsialaa. Hän oli keväällä tet-harjoittelussa Kangasala-talossa ja taidemuseossa. Kuva: Tiina Kuivalainen

Lasten löytöretki -tapahtuma on lasten oma kesätapahtuma, jota vietetään heinäkuun ensimmäisellä viikolla kulttuuri- ja museokohteissa ympäri Kangasalaa. Tapahtuma tarjoaa tänäkin kesänä suorastaan hengästyttävän paljon tekemistä: teemasuunnistusta, teatteria, kättentaitoja, leipomista, hevostelua, leluautoja, retroautoja ja ties mitä.

Viikko pyörähtää käyntiin tänään perjantaina Kangasalan kesäteatterissa, jossa Pikkuteatterin nuoret näyttelijät esittävät tulkintansa Ruma ankanpoikanen -sadusta.

Myös Kimmo Pyykkö-taidemuseo on valmistanut löytöretkiviikolle kaikille seikkailunhaluisille ja lapsenmielisille sopivaa ohjelmaa ja tekemistä. Luvassa on muun muassa robottien rakentelua ja paperilennokkien taiteilua.

Tiistai perjantaihin voi museoon suunnata siivekkäiden bongauskierrokselle. Omatoiminen siivekkäiden bongausretki sopii lapsiperheille tai isommille lapsille, jotka osaavat jo lukea. Verna Honkasen taiteilemien tehtäväkorttien kanssa voi kiertää taidemuseon kolme kerrosta tai vain Ilmassa itekkin -näyttelyn.

Löytöretki-viikon ohjelma

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.