Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

LP Kangasala ei suostunut väsymään ennen joulutaukoa

IF Randaberg – LP Kangasala 0–3 (14–25, 15–25, 15–25)

Uutiset - 18.12.2016 kello 22.10
Anni Keski-Heikkilä
LP Kangasala ei suostunut väsymään ennen joulutaukoa
Sarjajohtaja HPK sai ajoittain hyvin kuriin kovaa iskevän LP-hakkurin Dayana Segovian.

LP Kangasala – HPK 1–3 (25–21, 13–25, 18–25, 19–25)

LP Kangasala matkasi keskiviikkona 14. joulukuuta Norjaan pelaamaan kansainvälisen Challenge Cupin ensimmäistä otteluaan. Vastustaja IF Randaberg oli Norjan mestaruusliigan Eliteserienin viime kauden voittaja ja Norjan paras joukkue. Kangasalalaiset kuitenkin ottivat pelistä suvereenin voiton 0–3. Tulos tietää hyvää tammikuussa Kangasalla pelattavaan toiseen osaotteluun. Päävalmentaja Virginie De Carnen mukaan voitto Randabergistä toi joukkueelle tarvittua itseluottamusta. Keskitorjuja Roosa Laakkonen oli samaa mieltä.

– Teimme paljon virheitä, mutta olimme parempia. Voiton jälkeen oli mukava tulla kotihalliin pelaamaan, sanoi Laakkonen.

Saman viikon sunnuntaina LP Kangasala sai vastaansa sarjaa johtavan HPK:n, joka oli odotetusti kova vastus. LP:n otteet Norjassa lupasivat kuitenkin hyvää, ja ulkomaanvoiton tuoma energia näkyi heti ottelun alusta alkaen sekä pelaajissa että yleisössä. Myös vierasjoukkueen kannattajaryhmä oli tällä kertaa suuri, tai ainakin se piti meteliä kiitettävästi. Joukkueet tarjosivat katsojille näyttävää ja jännittävää peliä.

LP:n vahva alku tuotti tulosta, ja joukkue otti ensimmäisestä erästä voiton iloisella ja reippaalla pelillä.

– Ensimmäisen erän jälkeen tuntui, että olisimme voineet saada kolme pistettä, kertasi Kangasalan parhaana palkittu Laakkonen.

Toisen erän puolessa välissä HPK kuitenkin pääsi johtoasemaan eikä luovuttanut sitä takaisin. Erässä nähtiin paljon pitkiä ja näyttäviä taistelupalloja, sillä molemmat joukkueet paitsi löivät, myös vastaanottivat lyönnit hyvin. Esimerkiksi Dayana Segovia sai takoa palloa useamman peräkkäisen kerran vastustajan puolelle, ennen kuin se lopulta upposi kenttään. Erän veivät kuitenkin hämeenlinnalaiset.

Kolmannessa erässä kotijoukkue antoi omilla virheillään vastustajalle mahdollisuuden nousta johtoon. Hyvillä suorituksilla LP onnistui pysyttelemään mukana, mutta HPK oli vahvempi. Neljäs erä oli ottelun tasaisin, mutta kääntyi sekin lopulta HPK:n hyväksi. LP Kangasala on pelannut ja harjoitellut viime viikkoina kovalla tahdilla, mutta Roosa Laakkosen mukaan häviössä ei ollut kyse uupumuksesta.

– Enemmän se väsymys on pään sisällä.

LP Kangasala lähtee joulutauolle mestaruusliigan sijalta 7. Tähän mennessä LP Kangasala on kerännyt 13 pistettä pelaamastaan 12:sta ottelusta. Tammikuussa joukkuetta odottavat Challenge Cupin toinen osaottelu IF Randabergiä vastaan ja Suomen Cupin jatkopelit. Seuraavan kotipelin LP Kangasala pelaa 7. tammikuuta LP Vampulaa vastaan.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös