Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

LP Kangasala jo toiseen voittoon

HPK–LP Kangasala 1–3 (25–23, 21–25, 19–25, 14–25)

Urheilu-uutiset - 14.3.2015 kello 10.46
Katja Sirviö
LP Kangasala jo toiseen voittoon
LP Kangasalan fanijoukko pukeutui punaiseen ja matkasi Hämeenlinnaan kannustamaan omiaan. Kuva: Jyri Kivimäki

Kangasalan lentopallonaiset ottivat jo toisen kiinnityksen finaalipaikkaan. Ennakkosuosikkina välieriin lähtenyt HPK sai puristettua kotonaan kangasalalaisilta avauserän – ja senkin vain kahden pisteen erolla. Loput kolme eräät taittuivat LP:n nimiin, ja mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä selvemmiksi kävivät myös piste-erot.

Omiaan lainkaan väheksymättä LP Kangasalan päävalmentaja Tuomas Alatalo ihmetteli keskiviikon tapaan HPK:n vaisuja otteita. Omaa peliään diesel-koneen lailla läpi kauden puksuttaneen kerhon otteet alkavat horjua kauden tärkeimmissä peleissä.

– Voisimmehan me leijua ja todeta, että teemme heistä huonoja. Mutta kyllä on kaverilla nyt pikkusen vaikeaa.

Kaverin vaikeuksia lisäsivät LP:n tyttöjen hyvä syöttövastaanotto sekä terävä hyökkäys. Virhemäärä pääsi päävalmentajan mukaan vähän karkaamaan, mutta:

– Meidän on pakko, ja lupakin ottaa riskejä, että saamme tehoja.

Pelit jatkuvat tänään lauantaina kello 17 Pitkäjärvellä. LP Kangasala kiittelee Hämeenlinnaan matkannutta faniryhmää ja toivoo, että kotikatsomoon saadaan yhtä hyvä tunnelma, kuin puolivälierissäkin.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös