Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

LP Kangasala sai neljä uutta pelaajaa

LP Kangasala on nyt tehnyt sopimuksen neljän uuden pelaajan kanssa, jotka ovat aiemmin pelanneet 1-sarjaa. Kangasalan riveihin siirtyvät Milja Hytönen, Jenni Mäkinen, Hanna Rahko ja Jutta Riikonen. 22-vuotias Milja Hytönen on hakkuri/yleispelaaja, joka pelasi viime kaudella Joensuussa NiceTeamissa. Nyt 24-vuotias keskitorjuja Jenni Mäkinen aloitti ykkössarjauransa 14-vuotiaana Kausalan Yrityksessä. Kaksi viime kautta hän on pelannut Helsinki Volleyssä. Viime kauden Rantaperkiön Iskussa 1-sarjajoukkueessa pelanneella yleispelaaja Hanna Rahkolla, 17, on alkamassa jo kahdeksas lentopallokausi. Porukan nuorin, vasta 16-vuotias Jutta Riikonen on pelannut jo kymmenen vuotta lentopalloa, kaksi viimeistä vuotta 1-sarjassa. Riikonen siirtyy Kangasalle Salon Viestin riveistä. Haastatteluissa kaikki uudet pelaajat ovat painottaneet LP Kangasalan huippuvalmennusta ja mahdollisuutta kehittyä pelaajana kovan treenaamisen kautta.

Uutiset - 10.6.2016 kello 14.38
Kangasalan Sanomat
LP Kangasala sai neljä uutta pelaajaa
Emilia Sipilä on vahvistanut jatkavansa LP Kangasalan riveissä.

LP Kangasalan valmentajat Virginie de Carne ja Oula Pihlajamäki kertovat etsineensä joukkueeseen pelaajia, jotka ovat halukkaita ylittämään rajojaan ja haastamaan itseään.
 Ensi kauden joukkuetta rakennettaessa tärkeimpänä tekijänä on ollut pelaajien kyky sitoutua ammattimaiseen harjoitteluun.
– Tavoitteena on saada mahdollisimman monta pelaajaa ammattilaiseksi ulkomaansarjoihin ja tätä kautta luoda Kangasalasta eräänlainen hotspot Euroopan lentopallokartalle, valmentajat toteavat.
Samalla LP Kangasalan joukkueelle rakennetaan pitkäjänteistä menestystä koti- ja ulkomaankentillä.
– Pelaajille opetetaan kädestä pitäen ammattimaisia toimintatapoja, ja heitä valmistellaan ammattilaisuuteen niin fyysisesti kuin henkisesti. Vaatimustaso pidetään erittäin korkealla, ja pelaajilta vaaditaan jatkuvaa itsensä kehittämistä ja rehellistä itse­arviointia omasta toiminnasta, tarkentavat valmentajat linjauksiaan.
Viime kauden LP Kangasalan liigajoukkueesta libero Emilia Sipilä on myös tehnyt sopimuksen jatkokaudelle.
Aiemmin sopimuksen ovat jo tehneet passari Outi Munnukka, libero Tiiamari Sievänen, yleispelaaja Hanna Salomäki sekä  keskitorjujat Roosa Laakkonen ja Daniela Öhman

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös