LP Kangasala sai neljä uutta pelaajaa

0
Emilia Sipilä on vahvistanut jatkavansa LP Kangasalan riveissä.

LP Kangasala on nyt tehnyt sopimuksen neljän uuden pelaajan kanssa, jotka ovat aiemmin pelanneet 1-sarjaa.
Kangasalan riveihin siirtyvät Milja Hytönen, Jenni Mäkinen, Hanna Rahko ja Jutta Riikonen.
22-vuotias Milja Hytönen on hakkuri/yleispelaaja, joka pelasi viime kaudella Joensuussa NiceTeamissa.
Nyt 24-vuotias keskitorjuja Jenni Mäkinen aloitti ykkössarjauransa 14-vuotiaana Kausalan Yrityksessä. Kaksi viime kautta hän on pelannut Helsinki Volleyssä.
Viime kauden Rantaperkiön Iskussa 1-sarjajoukkueessa pelanneella yleispelaaja Hanna Rahkolla, 17, on alkamassa jo kahdeksas lentopallokausi.
Porukan nuorin, vasta 16-vuotias Jutta Riikonen on pelannut jo kymmenen vuotta lentopalloa, kaksi viimeistä vuotta 1-sarjassa. Riikonen siirtyy Kangasalle Salon Viestin riveistä.
Haastatteluissa kaikki uudet pelaajat ovat painottaneet LP Kangasalan huippuvalmennusta ja mahdollisuutta kehittyä pelaajana kovan treenaamisen kautta.

LP Kangasalan valmentajat Virginie de Carne ja Oula Pihlajamäki kertovat etsineensä joukkueeseen pelaajia, jotka ovat halukkaita ylittämään rajojaan ja haastamaan itseään.
 Ensi kauden joukkuetta rakennettaessa tärkeimpänä tekijänä on ollut pelaajien kyky sitoutua ammattimaiseen harjoitteluun.
– Tavoitteena on saada mahdollisimman monta pelaajaa ammattilaiseksi ulkomaansarjoihin ja tätä kautta luoda Kangasalasta eräänlainen hotspot Euroopan lentopallokartalle, valmentajat toteavat.
Samalla LP Kangasalan joukkueelle rakennetaan pitkäjänteistä menestystä koti- ja ulkomaankentillä.
– Pelaajille opetetaan kädestä pitäen ammattimaisia toimintatapoja, ja heitä valmistellaan ammattilaisuuteen niin fyysisesti kuin henkisesti. Vaatimustaso pidetään erittäin korkealla, ja pelaajilta vaaditaan jatkuvaa itsensä kehittämistä ja rehellistä itse­arviointia omasta toiminnasta, tarkentavat valmentajat linjauksiaan.
Viime kauden LP Kangasalan liigajoukkueesta libero Emilia Sipilä on myös tehnyt sopimuksen jatkokaudelle.
Aiemmin sopimuksen ovat jo tehneet passari Outi Munnukka, libero Tiiamari Sievänen, yleispelaaja Hanna Salomäki sekä  keskitorjujat Roosa Laakkonen ja Daniela Öhman

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.