Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

LP Kangasala teki sopimuksen Yevgenia Nyukhalovan kanssa loppukaudeksi

LP Kangasala on tehnyt loppukaudeksi sopimuksen ukrainalaisen Yevgeniya Nyukhalovan kanssa. Viime kaudella Nyukhalova pelasi Ranskassa huippujoukkueessa Le Cannet, jonka saavutuksiin lukeutuvat muun muassa Ranskan mestaruus, Ranskan Cup-mestaruus ja Champions League.

Uutiset - 20.1.2017 kello 13.19
Kangasalan Sanomat
LP Kangasala teki sopimuksen Yevgenia Nyukhalovan kanssa loppukaudeksi
Yevgeniya Nyukhalova on LP Kangasalan tuorein rekrytointi.

Nyukhalova oli myös Volero Zurichin riveissä voittamassa Sveitsin mestaruutta ja Sveitsin Cup-mestaruutta kaudella 2013–2014 sekä pronssia 2015 FIVB Volleyball Women’s Club World Championshipistä.

Filippiineillä Nyukhalova pääsi The Philippine SuperLiga All-Stars joukkueessa pelaamaan 2016 FIVB Volleyball Women’s Club World Championship -pelejä.

Yevgeniya Nyukhalova on innoissaan, kun hän on nyt muutamana päivänä päässyt harjoittelemaan LP Kangasalan kanssa. Joukkueen loistavan motivaation lisäksi häneen ovat tehneet suuren vaikutuksen Suomen luonnon kauneus ja metsät.

LP Kangasalan päävalmentaja Virginie De Carne on myös tyytyväinen, kun rosteri on jälleen täynnä.

– Hienoa saada Kangasalle nuori lupaava pelaaja, joka on jo pelannut isoissa seuroissa, kehittämään itseään pelaajana. Nyt, kun jälleen on kaksitoista pelaajaa mukana, on enemmän vaihtoehtoja laittaa pelaajia kentälle kiireisen kevään aikana.

LP Kangasala pelaa keväällä kotimaan liigassa, Suomen Cupissa, ja Challenge Cupissa.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös