Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

LP Kangasalan pronssijoukkue kohtaa mestari Hämeenlinnan Pälkäneen uudessa liikuntahallissa

Pälkäneen Luja-Lukko juhlistaa pitkään odotetun liikuntahallin valmistumista järjestämällä lentopallon naisten liigaeliittiin kuuluvien LP Kangasalan ja Hämeenlinnan Lentopallokerhon kohtaamisen.

Uutiset - 17.9.2018 kello 10.00
Kangasalan Sanomat
LP Kangasalan pronssijoukkue kohtaa mestari Hämeenlinnan Pälkäneen uudessa liikuntahallissa
Viime kauden pronssijoukkue LP Kangasala ja mestaruuden voittanut Hämeenlinnan Lentopallokerho ottavat mittaa toisistaan liigakenraalissa Pälkäneellä torstaina.

Kotimaisen liigan ohella Hämeenlinna valmistautuu Matteo Pentassuglian johdolla Mestarien liigan lohkovaiheeseen loppuvuodesta.

Myös Kangasala lähtee eurokentille. Arttu Keräsen luotsaama ryhmä on mukana Challenge Cupissa.

 – Meille on suuri ilo ja kunnia saada maan kärkijoukkueet vierailulle juuri liigakauden aattona. Yleisö saa tuulahduksen suoraan maan huipulta, Lukon manageri Jari Perkiö riemuitsee.

Pälkäneellä nähdään tukku tuoreita ulkomaalaisvahvistuksia ja juuri EM-paikan varmistaneita maajoukkuepelaajia. Kangasalan Tiiamari Sievänen sekä Hämeenlinnan Yasmine Madsen ja Suvi Kokkonen kokivat täysosuman tuoneen karsintarupeaman.

– Tämä on meille yksi tärkeimmistä harjoituskamppailuista ennen liigaa. Valmistautuminen on huolellisempaa, kun pelataan yksittäinen ottelu turnauksen sijaan, Keränen painottaa.

Uudet ulkomaalaisvahvistuksensa saanut Kangasala on ehtinyt harjoitella kolmisen viikkoa ennen Pälkäneen-vierailua.

 – Hämeenlinnan päänahka maistuu aina. On kyseessä liigaottelu tai harjoituspeli, Keränen korostaa.

LP Kangasala ja Hämeenlinnan Lentopallokerho kohtaavat Kostia-areenalla keskiviikkona 19.9. kello 19.15. Vapaa pääsy. Kangasalan hovikuuluttaja Mikko Heinämäki nostattaa tunnelmaa.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös