LP:n vaihtopelaajat kiittivät valmentajaa paikasta ja antoivat torjuntanäytöksen.

0
Tammikuussa LP Kangasala otti pisteet kuopiolaisilta. Tämä arkistokuva on siitä pelistä. Ronja Heikkiniemi (numero 13) , Roosa Laakkonen (numero 4) ja Caila Stapleton (numero 11) mukana tilanteessa. Kuva: Pertti Flinck

Kangasala–Puijo Wolley 3–0 (25–18, 25–10, 25–9)

Lauantain liigaottelu meni pääosin juuri niin kuin LP Kangasalan valmentaja Arttu Keränen oli toivonutkin, mutta Pitkäjärven iltaan tuli vielä mukava yllätyskin.

Keränen pyöritteli päätänsä tutkiessaan Kangasalan ja Puijo Wolleyn välisen kamppailun tilastoja.

– Hämmästyttävät 20 torjuntaa, joista vielä kolmanteen erään peräti 12. En ole nähnyt koskaan vastaavaa, Keränen huokaili.

Kuopiolaisia painoi selkeästi väsymys ja siitä aiheutunut keskittymisen puute. Kolmas ottelu kuuden päivän sisään oli Puijolle ilmiselvästi liikaa. Varsinkin, kun vieraat joutuivat liigan kärkijoukkueen teräviin kynsiin.

Hyökkääjät hakkasivat palloa summittaisesti Kangasalan torjujien käsiin. Usein korjausliikkeet tehoavat pelin edetessä, mutta nyt päättömyys vain lisääntyi. Puijon valmentaja Jukka Lehtonen myönsi suoraan, että joukkueelle sattui ohi-peli.

Kaikki kunnia silti Kangasalan vahvalle ja päättäväiselle esitykselle.

Keränen halusi kierrättää pelaajia ja sai kauniin kiitoksen kentälle päässeiltä vaihtopelaajilta. Libero Emma Mutka, laituri Jemina Jäärni ja sentteri Taija Tikka pääsivät loistamaan koko ottelun ajan.

Mutka nosteli aloituksia komealla 86 prosentin tarkkuudella ja poimi lisukkeeksi tukun puolustuspalloja. Jäärni takoi pöytään erinomaisen saldon 10/+8. Tikka koppasi peräti viisi torjuntaa.

Hakkuri Jooa Hänninen pääsi tositoimiin kolmanneksi eräksi ja napsi heti neljä torjuntaa.

Näin koko arsenaali on valmiudessa, kun kauden huipentavat pudotuspelit alkavat.

Keräsen mukaan kierrätystä jatketaan jossain määrin myös tänä keskiviikkona, kun Kuortaneen urheiluopiston joukkue saapuu Pitkäjärvelle.

Kenties silloin on ainakin toisen passarin Emmi Jalosen vuoro.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.