Luetuimmat 2020: Kangasalan Tredussa opiskellut Hilma menehtyi huumeisiin: ”Kunpa nuoret ymmärtäisivät, että joka ikinen kerta voi olla se viimeinen”

4
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Hilma oli taiteellinen lapsi ja nuori, joka halusi kokeilla kaikkea uutta. Kuva: Hilman perhealbumi

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran Kangasalan Sanomien verkossa 22.1.2020. Hilma oli jo lapsena vilkas ja halukas kokeilemaan kaikkea mahdollista. Neljännellä luokalla tyttö sai ADHD-diagnoosin ja lääkityksen, joka…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Erikoistarjous: kuukauden tilaus alkaen 6,90 €.

TilaaKirjaudu

4 kommenttia

  1. Kyllä *kyyneleet nousi * silmiin AINA järkyttää tällaiset ns.turhat Kuolemat …vaikka itsekin olen useitakin ihmisiä laittanut arkkuun tai viimeiselle matkalle …toki lähiomaisiakin…kun olen vanhan suvun nuorin….toki nyt jo nyt ikäihminen.Täytyy todeta.. että vaikeat sairaudet vie..eikä kysy lupaa..Se vaan ON Pakko hyväksyä ….Osan otto… läheisille…ja Taivaan Isän huolenpitoa vaikeassa tilanteessa.🎆

  2. Ihmetyttää edelleen minkä takia kannabis tässäkin artikkelissa on nostettu näin suureen rooliin. Ainakaan jutun mukaan se ei toiminut edes porttihuumeena tässä tapauksessa koska bentsoja oltiin käytetty jo aikaisemmin. Ties mitä olisi käynyt jos kannabis ei olisi laiton. Ainoa mitä artikkelin mukaan siitä nyt seurasi oli ADHD lääkityksen lopetus koska kannabis näkyy seulassa pitkään. Ei nyt ainakaan heti kuulosta siltä että sillä saatiin jotenkin autettua tätä nuorta kun viedään puolet elämästä käytössä ollut lääkitys pois.

    • Erittäin hyvä kommentti. Kaiken lisäksi aika huonosti tuntuu jengi tietävän kuinka riskialtista on ottaa hitaita ja nopeita yhtäaikaa.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.