Lukioisko – Tutustu kirjoittajatiimiin

0

Lukioisko eli Kangasalan lukion oma lehti

Lukioisko? 
…vai eikö, siinä vasta pulma! 

Lukioiminen voi olla mukavaa, helppoa, rankkaa, tunneilla nukkumista, tietokonepelejä tai jotain ihan muuta. Yritämme Kangasalan lukion lehden toimituksessa parhaamme mukaan tallentaa kaikki nämä erilaiset lukioimisen muodot. Senpä takia toivommekin lukijoilta palautetta ja juttuvinkkejä sähköpostiimme tai Instagramiin.  

Tämä on Kangasalan lukiolaisten mediaryhmän ylläpitämä lehti. Kyseessä on Kangasalan lukion oma lehti. Tätä lehteä kirjoittavat kolme Kangasalan lukiolaista: Ronja Aaltojärvi, Aada Lehtoniemi ja Nadia Vakaslahti. 

Mä oon Ronja Aaltojärvi. Olen 18-vuotias toisen vuoden lukiolainen Kangasalta. Vapaa-ajallani tykkään leipoa ja virkata sekä katsoa erilaisia sarjoja. Kuuntelen myös paljon musiikkia ja vietän aikaa kavereiden kanssa. Pidän myös lukemisesta ja kirjoittamisesta. Siksi kiinnostuin mahdollisuudesta päästä itse tuottamaan juttuja muiden luettavaksi ja lähdin mukaan kirjoittamaan lukiolaisten pitämää lehteä. 

Mun nimi on Aada Lehtoniemi ja käyn toista vuotta Kangasalan lukiossa musiikkilinjalla. Lähdin mukaan kirjoittamaan tätä lehteä, koska halusin tutustua paremmin toimittajan työhön ja tykkään kirjoittaa. Muita harrastuksiani on lukeminen, musiikki ja lenkkeily. Vapaa-ajalla pidän kavereiden kanssa olemisesta, palapelien tekemisestä ja runojen kirjoittamisesta.

Mun nimi on Nadia Vakaslahti ja opiskelen toista vuotta Kangasalan lukiossa. Aloitin ensimmäisen vuoden täällä, kävin kokeilemassa TYK:issä, ja palasin takaisin. Kangasalan lukio oli kokemuksesta parempi. Tykkään matkustella ja kirjoitella, vapaa-ajalla myös lenkkeilen ja käyn salilla. Päätin lähteä projektiin mukaan, sillä kirjoittaminen on itselle mieluista ja mahdollisuus olla mukana luomassa lehteä vaikutti kiinnostavalta, ja työskentely hyvässä seurassa motivoi myös.  

MainosTilaa Kangasalan Sanomat kuukaudeksi tarjoushintaan diginä 6,90 € tai printtinä 9,90 €.Tilaa tästä

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.