Mainos

Luonto ja ympäristö monipuolisesti esillä lauantaina

Kangasala-kuosi
Lähiluonto vahvasti on vahvasti läsnä Kangasalan Kulttuuri- ja hyvinvointitorilla lauantaina. Mitäs pidät paikallisen tekstiilisuunnittelijan Merja Palinin uudesta Kangasala-kuosista? Tervetuloa jututtamaan Merjaa lauantaina 13.4.2019 klo 12–12.30.

Lauantain Kulttuuri- ja hyvinvointitorilla on tarjolla aimo annos luontoa ja hyvinvointia. Kulttuurikorttelin ulkoalueelle esittelypisteensä tuo Kangasalan Latu, joka kertoo lähiluontomme mahdollisuuksista. Poikkea nuotiolle!

Sisätiloissa Ekokumppanit tarjoaa vinkkejä kestävämpään lähiretkeilyyn. Poikkea tutustumaan muun muassa upeaan pyöräilyreitistöömme! Rane-neuvoja antaa maksutonta ja puolueetonta neuvontaa energiatehokkaasta asumisesta, remontoinnista ja rakentamisesta. Myös Kangasalan luonto ry esittelee toimintaansa tapahtumassa. Kangasalan ympäristö- ja yrittäjyyskoulujen tukiyhdistys Kyy ry on paikalla kertomassa esimerkiksi Raikun koulun ja ympäristön tarjoamista virkistysmahdollisuuksista.

Kangasala SK esittelee Kangasalle kesäkuussa saapuvaa Jukola-tapahtumaa. Suunnista Kangasalle -hanke järjestää Jukolaa ja muutakin majoitustarvetta varten puolen tunnin infotilaisuudet kotimajoituksesta klo 10 ja 13.30 Kangasala-talon 2. kerroksessa kaupunginhallituksen kokoushuoneessa. Infon tulee vetämään AirBnB Superhost Raisa Foster, joka käy läpi omia kokemuksiaan kotimajoituksesta ja kertoo siihen liittyvistä ohjeista ja säädöksistä. Olisiko sinun mahdollista vuokrata kotisi tai vapaa-ajan asuntosi esimerkiksi Jukola-viikonloppuna?

Lue myös muut tapahtumasta kertovat jutut:
Kulttuuria ja hyvinvointia kaikille
Kulttuuri- ja hyvinvointitorilla uutuuksia
Kansanedustajaehdokkaat Runoraadissa

KANGASALAN KULTTUURI- JA HYVINVOINTITORI la 13.4.2019 klo 10–14
Kangasalan kulttuurikorttelissa Kangasala-talossa ja pääkirjastossa sekä Kangasalan kirkossa.
Lisätietoa tapahtumasta kaupungin sivuilla ja
Facebookissa Kangasalan kirjaston ja VisitKangasalan sivuilla.
Seuraa ilmoittelua Kangasalan Sanomissa, Sydän-Hämeen lehdessä ja kaupunkilehti Välkkeessä.

KategoriaMainos

Kommentoi

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.