Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Malm laajentaa Radiusta

Taysin Radiuksessa sijaitsevaa sädehoitoyksikköä laajennetaan. Laajennus koostuu kahdesta sädehoito- ja kolmesta vastaanottohuoneesta sekä potilaiden odotustilasta. Työt aloitettiin viime vuoden puolella tielinjauksilla, ja tammikuussa päästiin maanrakennustöihin. Käyttökunnossa uudet tilat ovat ensi vuoden alussa. Laajennuksen urakoi Rakennusliike J.Malm Oy Kangasalta.

Uutiset - 13.2.2015 kello 8.21
Pekka Kaarna
Malm laajentaa Radiusta
Radiuksen laajennusta edeltävät maanrakennusyöt aloitettiin tammikuussa.

Aikataulut sovitettava

Vaikka uudistilaa rakennetaankin vain 500 neliötä, 1,2 miljoonan euron arvoinen urakka on varsin mielenkiintoinen.
– Uudet sädehoitolaitteet on ympäröitävä massiivisin betonirakentein, mikä edellyttää valu- ja muottitekniikan osaamista, toimitusjohtaja Jorma Malm kertoo.
Itse rakentamisessa on oltava huolellinen ja tarkka, sillä sädehoitoyksikön ”vanhalla” puolella toiminta jatkuu normaaliin tapaan.
– Hoitojen ja rakentamisen yhteen sovittaminen on haastavaa, koska emme voi työskennellä hoitojaksojen aikana. Siksi yhteisen aikataulun täytyy pitää.

Jokainen omanlaisensa

Ennen Radiusta Malm on urakoinut Taysille kymmenkunta kohdetta. Osan niistä kantasairaalassa, osan Pikonlinnassa, kun se vielä kuului sairaanhoitopiirille.
Vaikka Radiuksen laajennus on erikoisurakka, toimenkuvan laventumista mittavampaa lisäarvoa se ei yritykselle Malmin mukaan tuo.
– Rakentamisessa on aina omat haasteensa. Se ei ole enää sarjatuotantoa, vaan jokainen hanke on oman mallisensa.
Radiuksen lisäksi Rakennusliike J. Malmia työllistävät tällä hetkellä Sorrilan päiväkoti Valkeakoskella, kehitysvammaisten päiväkeskus Suoramalla ja seutukunnan teollisuusyritysten erilaiset kunnossapitotyöt.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös