Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Mäntyveräjään tulossa yksityinen päiväkoti

Asemantien varteen, Kirkkoharjun alarinteeseen rakennetaan yksityinen päiväkoti. Kunta vuokraa Suomen Hoivatilat Oy:lle tarkoitusta varten 5 700 neliön tontin, jolla on rakennusoikeutta 2 000 kerrosneliötä. Mäntyveräjän kerrostaloalueen naapurissa olevan tontin vuokra-aika on 30 vuotta ja vuosivuokra kymmenen euroa kutakin rakennettavaa kerrosneliötä kohden. Hoivatilat suunnittelee tontille 70–80 lapsen päiväkotia aidattuine piha-alueineen, leikkivälineineen ja leikkivälinevarastoineen. Yrityksen projektipäällikkö Juhana Saarni kertoo, että päiväkodin rakentaminen on tarkoitus aloittaa heti luparuljanssin jälkeen toukokuulla, jolloin toiminta on mahdollista aloittaa ensi vuoden tammikuussa. Saarnin mukaan Hoivatiloilla on Pirkanmaalla vireillä kolme muuta päiväkotihanketta.

Uutiset - 24.4.2015 kello 8.27
Pekka Kaarna
Mäntyveräjään tulossa yksityinen päiväkoti
Päiväkoti rakennetaan Asemantiehen ja Mäntyveräjäntiehen rajoittuvaan kortteliin, joka on varattu lähipalveluille. Kortteli on merkitty havainnekuvassa sinisellä. Kuva: Kangasalan kunta

Hoivatilojen kumppani Mäntyveräjän hankkeessa on Vekara Päiväkodit Oy, joka vastaa päiväkodin toiminnan pyörittämisestä.
Kangasalla on vuoden alusta otettu käyttöön päivähoidon palveluseteli.
Kunnan varhaiskasvatuksen mukaan yksityinen päivähoito on tällä hetkellä kunnallista hoitoa edullisempaa.
Lain mukaan yksityisen päivähoidon, jota kunta on velvoitettu valvomaan, on oltava laadullisesti julkisen päivähoidon luokkaa.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös